Oyunun portu eski olduğu için Android'in yeni sürümleriyle uyumlu değil, Play Store üzerinden Paralel Space uygulamasını indirip oyunu uygulamanın içinden açarsan sorun çözülecektir.İz8n verilmedi diyor ucretlimi oyun
Bende başrol kadın seviyorum yazdıklarının hepsini oynadım ancak 3ncü sıradakini burada bulamadım. ve başka bildiğin var mı site de ki hemen her başrol kadın olan türkçe oyunu oynadım ama gözümden kaçmış vardır belki?1) fashion bussines
2)A wife and mother
3)A downfall story of Corruption
4) the office
5)Anna
6) Innocence Or Money diğer oyunların yazılışlarini unuttum hatırladıkça eklerim ama kesin oynanmasi gereken 6 oyun bunlar
Onerbilecegin en iyi 5 tanesi nedirNeredeyse bütün kadın başrol oyunlarını merhaba oynamış biri olarak ufak bir sıralama yapmam gerekirse bu oyunu 6 veya 7.Sıraya katarım gayet iyi fakat grafiklerinin biraz daha gelişmesi lazımdı konusu gayet iyi
Good girl gone bad1) fashion bussines
2)A wife and mother
4) the office
5)Anna
6) Innocence Or Money diğer oyunların yazılışlarini unuttum hatırladıkça eklerim ama kesin oynanmasi gereken 6 oyun bunlar
NTR oynadıklarını yazar mısın bro Anna gibibu oyun da baya iyi kadın karakterleri yönetilen oyunlar benim için daha müg a wife and mother office anna gibi oyunlarla eş değerde etkileyici bir oyun ntr var bu size bağlı
Bro aklına gelen varmı yada oynadığın yeni varsa yazar mısın1) fashion bussines
2)A wife and mother
4) the office
5)Anna