High Rise Climb Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe High Rise Climb Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.92a
N

NoLiFe

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Güncelleme ne zaman alır iyi çalışmalar

G

GilGaladd

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
'' The application has encountered an error: (0x8007FF0E)
Please contact the publisher of this application for mor information
Hatasını alıyoum bunu nasıl çözebilirim

A

alonewolf89

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Merhaba,
Oyun girişte gerekli izin verilmedi çıkılıyor hatası veriyor

K

Keros

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Gerekli izin verilmedi diyor izin verdiğim halde neden mobilde bu sorunu yaşıyorum

R

Rdvan_uysal

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Telefona yükledim oyuna girinca gerekli izinler verilmedi diyip atiyor uygulama bilgisinden izinlere vakiyorum vereceğim bir izin de gözükmüyor

H

hafızzz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Uygulamayı yüklediğim de istediği erişim izinlerini verdim fakat uygulamayı açtığımda eksik izin diyor ve çıkış yapıyor ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241214_032514_High Rise Climb.jpg
    Screenshot_20241214_032514_High Rise Climb.jpg
    959.5 KB · Görüntüleme: 2
E

ege.atasay35

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunun neredeyse basında izumi görevi var yakında dedi hayla olmadı görev gözlükle ugrasış biraz vakit geçirecegini söyledi onun ne buldugu ile ilgileniyorum (çok yakında :) diyo ve uzumi ile iyi vakit geçirdik belkide dairesinde daha çok vakit geçirmeliyim diyo ne yaptıysam o dairede olmamdı 100 kere dairede vakit geçirdik bu nasıl görevdir abi bilen varsa söylesin bunları bi zahmet HEDEFLERDE de yapay zeka için prototip uluşturmaya başlayın diyo (çok yakında diyo onuda çözemedim . buradan bu tarz oyunlardan 50 tane oynamısımdır bunun kadar görev listesi kötü bir oyun görmedim bazıları hile menüsü var yazmıs öyle bişeyde görmedim işsiz gibi 300bin para kasıp bina . yapay zeka tehsisi felanda aldım yok abi ilerleme yok izumiye gidiyorum bir randevu isticem zaten onunla randevun var diyip duruyo oyun kitlendi kaldı varsa çözümü veya yapılması gerekenler cevaplasınlar lütfen

Üst Alt