VPhoneOs indirip oradan android7 secip orda çalıştırdım oyunu calisiyor.Gerekli izinler verilmedi diyip oyundan atıyor ama gerekli izinleri verdim çözümü bilen varmiEkli dosyayı görüntüle 16897
güncellenmiş yabancı sitelerde knkaBilmediğim için soruyorum, oyun ilk 4 yıl önce paylaşılmış ve hayla final yapılmamış, bu oyunun devamı genel olarak mı gelmedi, yoksa adultoyunçeviri ekibi "bu kadarı yeter kardeşim finale gerek yok, temayı anlayın yeter" mı diyor, eğer devamı geldi ve siz çevirmediyseniz üzgünüm şahsen E tabi ki oyunu genel olarak güncellenmiş olabilirler, sizin yapabileceğiniz bir şey yoktur saygı duyaru, lütfen oyunları tamamen bitirin ve öyle sunun, ya da "Devamını istiyorsanız vip üye olursunuz kardeşim finaline öyle erişim sağlarsınız." Diyin bizde eyw diyelim. Cevap verirseniz memnun olurum, teşekkürler![]()
Dualspace indir oyunu oraya klonla ve öyle gitGerekli izin verilmedi diyip atıyor ama gerekli izini verdim
Keşke Adult Oyun Çeviri ekibi de devam ettirse, teşekkürler gardaşım cevabın içingüncellenmiş yabancı sitelerde knka
Clone app uygulamasını indi, oraya yedekle ve oradan giriş yapmayı dene hocamNedense her oyunda gerekli izin verilmedi çıkılıyor hatası alıyorum bilgisi olan var mı