Harem Hotel Türkçe

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Harem Hotel Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.19.1
Justmonel

Justmonel

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
5
Android sağlam bir sistem kurmak yerine işe yarayan şeyi de skip atmış. Dosyalara erişilmiyor. İlla kendimiz mi yapmak zorundayız bilgisayardan?

S

stregone1929

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
0
Eğer oyun içi hata alıyorsanız kurulum adımlarının üzerinden bir daha geçin, mutlaka bir eksik veya hata olmalı.
Hocam artık Android 16 ile beraber Android data klasörüne giremiyoruz. PC ile denedim, farklı bypass uygulamalarıyla denedim attiysam bile çalışmadi. Lütfen tek apk halinde paylaşın.

kennyR

kennyR

Kredi
0₺
AOC Puanı
73
Hocam artık Android 16 ile beraber Android data klasörüne giremiyoruz. PC ile denedim, farklı bypass uygulamalarıyla denedim attiysam bile çalışmadi. Lütfen tek apk halinde paylaşın.
Maalesef pek mümkün değil, boyutu üç gb. ve üzeri olan Android versiyonları böyle yayınlıyoruz. Bu bir tercih değil, oyunların boyutundan kaynaklı teknik bir mecburiyet.

M

mafya31

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
0
Tüm adımları denedim ama olmuyor, işe yaramıyor. Android'de asla kullanılmıyor. Başka çözümü yok mu bunun?

R

retluxx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
0
Olmuyor dataya PC aracılığı ile erişip söylenilen dosyayı Game klasörü oluşturup içerisine atiyorum ama oyuna girmiyor takılı kalıyor şifreyi girdikten sonraki giriş ekraninda

R

retluxx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
0
253.jpgbirkac kere bu hatayı verdikten sonra giriş ekranını atla diyorum ve oyundan atıyor kurulumunu doğru yaptığıma eminim tek tek inceledim ve yaptım Pc ile ama olmuyor neyapsak boş farklı bir yöntem ile paylaşmak mümkün değil mi bu oyunu ?

kennyR

kennyR

Kredi
0₺
AOC Puanı
73
Ekli dosyayı görüntüle 20287birkac kere bu hatayı verdikten sonra giriş ekranını atla diyorum ve oyundan atıyor kurulumunu doğru yaptığıma eminim tek tek inceledim ve yaptım Pc ile ama olmuyor neyapsak boş farklı bir yöntem ile paylaşmak mümkün değil mi bu oyunu ?
Maalesef pek mümkün değil, boyutu üç gb. ve üzeri olan Android versiyonları böyle yayınlıyoruz. Bu bir tercih değil, oyunların boyutundan kaynaklı teknik bir mecburiyet.

C

Cerenimo34

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
5
3-4 gün oynadığım her seferinde nerde kaldığımı iyi hatırladığım ki nadiren oluyor iyi oyunlardan biri kesinlikle oynamayan varsa oynasın kısa süre vakit ayırıyorsanız oyunlara bu oyun sizi 1 hafta götürür belki daha fazla en beğendiğim oyunlardan ki sandbox dan da korkmanıza gerek yok o kısımlarda zevkli boş zaman kaybettirici şeyler değil

HüseyinGök

HüseyinGök

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
AOC Puanı
8
Hocam,birden fazla yol denedim oyunu yılar önce oynamıştım ve tekrar oynamak istedim indirdiğim pc'de sıkıntı yok ancak android kurulumda yeni android sürümünde dolayı birçok hata ve kurum problemi mevcut biliyorum oyun boyutundan dolayı problem yaratıyor ancak bu oyun için birden fazla karakter dalı olu için dosya eklemek hata kodu oluşturuyor,oyunu tek link halinde indirilebilinse çok daha iyi olur

Üst Alt