Harem Hotel Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Harem Hotel Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.19.1
Justmonel

Justmonel

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android sağlam bir sistem kurmak yerine işe yarayan şeyi de skip atmış. Dosyalara erişilmiyor. İlla kendimiz mi yapmak zorundayız bilgisayardan?

kenzort

kenzort

Kredi
95₺
harfiywn uyguladim mobil içim her seyi uygulama çalışmıyor

S

stregone1929

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Eğer oyun içi hata alıyorsanız kurulum adımlarının üzerinden bir daha geçin, mutlaka bir eksik veya hata olmalı.
Hocam artık Android 16 ile beraber Android data klasörüne giremiyoruz. PC ile denedim, farklı bypass uygulamalarıyla denedim attiysam bile çalışmadi. Lütfen tek apk halinde paylaşın.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Hocam artık Android 16 ile beraber Android data klasörüne giremiyoruz. PC ile denedim, farklı bypass uygulamalarıyla denedim attiysam bile çalışmadi. Lütfen tek apk halinde paylaşın.
Maalesef pek mümkün değil, boyutu üç gb. ve üzeri olan Android versiyonları böyle yayınlıyoruz. Bu bir tercih değil, oyunların boyutundan kaynaklı teknik bir mecburiyet.

M

mafya31

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Tüm adımları denedim ama olmuyor, işe yaramıyor. Android'de asla kullanılmıyor. Başka çözümü yok mu bunun?

Üst Alt