OYUNDA PRESS E DİYOR BASIYORUM BASKA BİR PROGRAM ACIYOR MICRSOFT KALDIM ÖYLE OYNAYANLAR DA OLUYOR MU ?
Bütün cümleyi büyük harflerle yazmanıza gerek yok. Yazılımcımıza bildirildi.OYUN PC DE BOZUK GÖSTERDİĞİ TUŞLAR ÇALIŞMIYOR
DİKKAT ÇEKMEK İÇİN VEYA SİTEM ETMEK İÇİN BÜYÜK HARFLERLE YAZMIYORUM İSTEDİĞİM İÇİN YAZIYORUMBütün cümleyi büyük harflerle yazmanıza gerek yok. Yazılımcımıza bildirildi.
Ekranda gösterilen tuşların üstüne tıklayınız veya ayarlardan hızlı zaman etkinliklerini de kapatabilirsiniz.OYUNDA PRESS E DİYOR BASIYORUM BASKA BİR PROGRAM ACIYOR MICRSOFT KALDIM ÖYLE OYNAYANLAR DA OLUYOR MU ?
Her yeni sürüm çıkarttığımızda hataları gideriyoruz indirip oynayabilirsiniz. Gözden kaçmış bazı hatalar olabilir onları da bize bildirdiğiniz zaman düzeltiyoruz.PC sürümünde genel olarak mı sorun var? Ona göre indireceğim.
Düzenlendi geri alma daha basit artık menüde, ayrıca sağ üste geri alma butonu koya
Sorun devam ediyor ayrıca sağ üstte buton yokDüzenlendi geri alma daha basit artık menüde, ayrıca sağ üste geri alma butonu koyduk
Bu kontrolleri dener misiniz?Sorun devam ediyor ayrıca sağ üstte buton yok
Sola kaydırma düzgün çalışmıyor oyunun başında sistem denememizi istiyor ama sola kaydırmak veya geri tuşuna basmak işe yaramıyor.Bu kontrolleri dener misiniz?
Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
Sola Kaydırma: Geri sarar.
Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.
Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.
2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.
Ekran dokunmatiğinizde bir problem olabilir mi?Sola kaydırma düzgün çalışmıyor oyunun başında sistem denememizi istiyor ama sola kaydırmak veya geri tuşuna basmak işe yaramıyor.
Bende çok denemek istedim aynı sorun oldu ne yapmalïAynen aynı sorun bende de var