Kendi kendine akıyorArkadaşlar oyunda görevler var mı summer time veya milfy city gibi yoksa kendi kendine mi akıyor oyun?
Yerde bozuk para var onu alinca ilerliyor oyunOyunda sorun var mobilde k tuşuna bas geri gel diyor k tuşuna nasıl basicam kaldı orda
Oyunda sorun var mobilde k tuşuna bas geri gel diyor k tuşuna nasıl basicam kaldı orda
ben ekranı kırıcam her türl übasıyorum ama tık yok. Ama menüye falanda giriyorum oyun kitlenmiş gibi birşey değil
Oyunun başında android için geri alma özelliği "K" bas diyor ve orada hic bir şey yapamıyorum yardımcı olabilecek varmı
Aynen aynı sorun bende de var
Discord da da sordum kimse bilmiyor.
Çözümünü bulan varsa söylesin lütfen
Anladım olmuyor silecem
Oyun dün akşama doğru güncellendi. Hata düzeltildi.Otobüste iken geri almadan bahsettiği zaman geri almaya tıkladım 3-4 kere galiba her seferinde kızın yüzüne tıklamaya çalışın etkileşim kurduğunuz zaman oyun devam ediyor
bizim kontrol ettiğimiz bildiğin oyun varsa söyler misin?Kendi kendine akıyor
Midnight paradise, deluca family, milfy city, false hero. Daha vardır aslında siteye bi göz at istersenbizim kontrol ettiğimiz bildiğin oyun varsa söyler misin?
O hata giderildi.K tuşunda takılanlar ayarlardan geri almayı sola yada sağa atasın o ekrana gelince atadıgınız yerden biraz geri alın sonra ileri yapın oyun kabul ediyo
bunları oynadım aslında keşke bu kategori olarak açılsa güzel olurdu sağol yinedeMidnight paradise, deluca family, milfy city, false hero. Daha vardır aslında siteye bi göz at istersen