Evet sorun hala devam ediyor.Barbar4635 Hala devam ediyor mu?
ediyorBarbar4635 Hala devam ediyor mu?
Hata değil de oyuna giremiyorsun sanırım erişim ile ilgili bir sorun var.Oynarım diye indirdim bu da mı hata veriyor
Pc de mi yoksa android'de mi çünkü ben hata almadan girebiliyorumHata değil de oyuna giremiyorsun sanırım erişim ile ilgili bir sorun var.
Ben androidde alıyorum. Pc'de düzgün olabilir bilmiyorum.Pc de mi yoksa android'de mi çünkü ben hata almadan girebiliyorum
Ben de android'den giriyorum hata falan almadım. Belki hesabın ile ilgili bir sorun vardır discorddan yetkili kişilere yaz yardımcı olurlarBen androidde alıyorum. Pc'de düzgün olabilir bilmiyorum.
Bende erişiminiz yok diyor. yazdım cevap bekliyorum zatenBen de android'den giriyorum hata falan almadım. Belki hesabın ile ilgili bir sorun vardır discorddan yetkili kişilere yaz yardımcı olurlar
Oyunlar gelmeye devam ediyor ama zaman konusunda dediğimiz gibi belli bir skala var.hocam ayıptır sorması oyunlar yine gecikmedi mi
Dc girip baksan zaten admin açıkladıevet 30-45 gün demiştiniz. son 2 etkinlikte de söylenilen yapılmadı malesef
discord kullanmıyorum. açıklama yapılması söylediklerimin doğru olduğu gerçeğini değiştirmezDc girip baksan zaten admin açıkladı
Geciktiğini bizde biliyoruz eyerki dc kullansaydın böyle ön yargılı olmazdın çoğu şeyden zaten haberin olmadığı kesindiscord kullanmıyorum. açıklama yapılması söylediklerimin doğru olduğu gerçeğini değiştirmez
Dc den Türkçe beta hatalar kanalına baksan adminin neler yazdığını görürsünDiscorda oyun duyurulara herhangi bir açıklama yok yani duyuru yapılan kanallarin hiç birinde açıklama yok sadece etkinliğin başlangıcında yapıldı bide yeni çıkardıkları oyunların duyurularını atıyorlar normal sohbet kanallarını ama bilemem