S
Silinen üye 28892
Yapımcı tarafından henüz güncellenmedi, güncellense bile, bizde Yapay Zekası güncellenmesi için erişim ayı olması gerekiyor.Güncelleme ne zaman gelcek
Yapımcı tarafından henüz güncellenmedi, güncellense bile, bizde Yapay Zekası güncellenmesi için erişim ayı olması gerekiyor.Güncelleme ne zaman gelcek
Oyunun konularına bakarak içerisinde neler olduğunu öğrenebilirsiniz.animasyon var mı
Yapımcı güncelleme çıkarttıysa bizde erişim ayında güncelleriz. Yapay zeka oyunlar ve çizgi romanların güncellemeleri veya yenileri sadece erişim aylarında geliyor.yeni sürüm ne zaman gelecek ?
İçerik ayı bugün başladı yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri gelecektir. Bizi takipte kalmaya devam edin.Bölüm 9 yakında çıkacak onunda cevirseniz mükemmel olur
Konuda Patreon hesabı yer almaktadır.Bu oyunun yapımcısı kimdir yada youtubede veya farklı yerlerde hesabı varmıdır takip etmek istiyorum yeni haberleri almak için
Oyun güncellendiğinde, erişim ayında mutlaka güncellenir.Bölüm 9 bu haftalar da çıkacakmış şubat etkinliğine ekler misiniz? bu oyunun yeni bölümünü beklemekten helak olduk artık şimdiden teşekkürler
Bu yeni bölümü ekleme yapabiliyor muyuz mevcut oyuna gelinceOyun güncellendiğinde, erişim ayında mutlaka güncellenir.
Hayır baştan indirmeniz lazımBu yeni bölümü ekleme yapabiliyor muyuz mevcut oyuna gelince
Tamam ayrıca şuan bildirim geldi 9. Bölüm çıktıHayır baştan indirmeniz lazım
Evet Patreon bildirimini ben de aldım. Erişim ayında Yapay zekası güncellenecek.Tamam ayrıca şuan bildirim geldi 9. Bölüm çıktı
Karıma ha karimaemily çok tatlıııı