Haley's Story - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Haley's Story

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.1 Pre-Patched
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,335
Puan
0
Kredi
0$
Haley's Story.jpg

GENEL BAKIŞ

İlk başta heyecanlandın, sen ve kız kardeşin Haley aynı şirkette iş bulduğunda ve birlikte yaşamak şehre taşınmanın maliyetini kesinlikle düşürecektir. O senin ikizin ve senden ve ondan sadece iki saat büyük, bu her zaman taşaklarını kırman için yeterli ama o her zaman senin yanındaydı. Yani gerçekten ne kadar şikayet edebilirsiniz

Paylaşılan Tarih: 25.06.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.1 Pre-Patched
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 6.66 GB
Oyun Boyutu MAC: 6.64 GB
Oyun Boyutu APK: 1.70 GB [1.0 ]

Oyun Konuları
3DCG, Female protagonist, Adventure, Quest, Big tits, Corruption, Blackmail, Exhibitionism, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Haley's Story oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA - MIXDROP


ANDROİD

MEGA - WORKUPLOAD


GÖRSELLER


161051_6.jpg 161052_5.jpg 161055_3.jpg
 
Son düzenleme:
E

emre7497

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ağu 2020
Mesajlar
13
Tepki puanı
2
Puan
0
Kredi
0$
Zip indi çıkartinca nasıl yükleniyor telefona bu çözemedim
 
R

reitzh

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
27
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
Ne zaman güncellendi oyun??
 
M

MertHuseyin

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Eyl 2021
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Hocam android linkte sorun var bi halledebilirmisiniz
 
Berk269

Berk269

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2020
Mesajlar
51
Tepki puanı
13
Puan
0
Kredi
0$
Hızlı geri dönüşünüz için teşekkürler🙏🏻
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Açıkçası oynarken çok da keyif alamadığım bir oyun oldu. Global oyun forumlarında çok güzel yorumlar ve geri dönüşler almasına rağmen oyun beni belli unsurlarıyla bir hayli baydı.

Öncelikle oyunun basit bir hikayesi olduğunu söylemem gerek. Aynı zamanda kız kardeşimiz ile yaşadığımız ilişkiyi pek beğendiğimi söyleyemem. Hikaye içerisinde birçok şey yaşıyoruz; bazı yerlerde yakalanmamamız, yaşanan psikolojik durumların tam çözülmemesi, bazı karakterlerin hiçbir şeyi anlamaması ve çözememesi çok sinir bozucuydu. Oyun içerisinde kız kardeşimiz ile yaşadığımız ilişkiyi keşke fantezi arayan bir kız arkadaş ile yaşasaydık. Hikaye çok ultra bir fanteziyi içeriyor. Her şey çok çabuk bir şekilde gerçekleşiyor ve bazı şeyler kendini çok tekrar ediyor. Bir anda bu kadar şeyi elde etmemiz ve her şeyin bizim üzerimize yığınla atılması, hikayeyi öldürücü bir biçimde kötüleştirmiş. Yapımcının ilk projesi olduğu için çok da üstüne gitmek istemiyorum açıkçası ancak belli şeylerin çok fazla tekrar etmesi sizleri de bayabilir. Keşke tekrar unsuru biraz daha azaltılıp oyun daha sade bir şekilde yapılsaymış :)

Oyunun görselleri ve karakterleri gerçekten çok güzeldi, içlerinden birkaç karakter hazır olarak belli yapımlardan alınmıştı. Hareketli animasyonlar içinse aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Animasyon açıları belli yerlerde gerçekten çok kötü ve gözükmesi gereken yerleri yapımcı adeta bizlere vermiyor, her ne kadar belli animasyonlar iyi olsa da oyundaki animasyon sayısının çok olduğunu düşünürsek bu çok can sıkıcı bir durumdu. İlk oyunu olduğu için bunda zorlanmış olabilir. Hareketli animasyonlar açısından beklentinizi çok yüksek tutmayın, animasyonlar var ancak ben kişisel olarak çoğunun tatmin edici olduğunu düşünmüyorum.

Oyunun güzel müzikleri olduğunu söylemem lazım, aynı zamanda karakterlerin mimikleri ve oyunda yapılan mizah da güzeldi.

Oyunun bütün sonlarını görerek oynamak isterseniz yaklaşık 1 gününüzü alır. Seçtiğiniz seçeneklerin hikayeye etkisi oluyor; belli sonları değiştirmeniz, gidişatları değiştirmeniz ya da sonlardaki karakterleri değiştirebilmeniz mümkün. Oyunun oyun süresi bir hayli uzun.

Evet, idare eder bir oyun (kişisel görüşüm) olduğunu söylemekte fayda var. Oyunun hikayesi fantastik ögeleri içermiyor, normal bir yaşantıyı anlatıyor ama fantezi unsuru bir hayli değişik. Bu fantezi unsurundan pek de hoşlanmadığımı söylemem gerekli. En azından böyle bir konu işleniyorsa, kötü bir sonun olması ya da belli yerlerde zorlanmamız gerekliydi. Oyuna çok da kötü demem mümkün değil ancak tekrar unsuru ve belli şeylerin çok uzun sürmesi çok sıkıcı, aynı zamanda oyunda çok fazla gereksiz uzun metinler var. Oynanabilecek bir oyun ancak dediğim unsurları sevmeyen biriyseniz oyuna biraz sabırlı yaklaşmanız lazım, yoksa oyun bir eğlence aracı olmaktan çıkıp bir eziyet aracına dönüşüyor.

Oyunu bitirdikten sonra modlar ile diğer sonlara hemen ulaşabilirsiniz. Bunun için global forumlara bakmanız iyi olur, bütün sonları görmek için tekrar oynarsanız bayağı bir vaktiniz gider.
 
L

Lord28

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Nis 2021
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Android için başka bağlantı yokmu mega bağlantıdan nefret ediyorum
 
Üst Alt