Son Konular
Yatağın yanındaki dolaptan kıyafetlerinizi ve tornavidayı alın. Daha sonra envanterden tornavidaya tıklayıp yatağın karşısındaki cama tıklayın.Oyunun başında pencereden nasıl çıkıyoruz lütfen yardım baştan takıldım
halletimVicky'nin hikayesine başlanmıyor ve oyun kitlendi hata şu:
```While running game code:
File "renpy/common/00dev.rpy", line 1182, in <module>
File "renpy/common/00dev.rpy", line 28, in WebLogin
File "renpy/common/00dev.rpy", line 1279, in check_internet
ReadTimeout: HTTPConnectionPool(host='www.google.com', port=80): Read timed out. (read timeout=5)
```
Güncelleme tahmini ne zaman gelirEkli dosyayı görüntüle 4407
GENEL BAKIŞ
Ana karakter hafıza kaybı yaşayıp, hastanede gözlerini açıyor. O sadece geçmiş yaşamının bazı parçalarını hatırlıyor ve hafıza kaybı yaşamasına sebep olan kazanın nasıl gerçekleştiğini bilmiyor. Yaşananların nelere sebebiyet vereceği ise bilinmiyor.
Paylaşılan Tarih: 18.12.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.2.0 Ekstra
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.36 GB
Oyun Boyutu APK: 344 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
Male Protagonist, 3DCG, Animated, Big tits, Big ass, Oral sex, Paranormal, Voyeurism, Mobile game, MILF, Religion, Monster girl
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Girl House oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3780 Ekli dosyayı görüntüle 3781 Ekli dosyayı görüntüle 3782 Ekli dosyayı görüntüle 3783 Ekli dosyayı görüntüle 3784
Discord sunucumuzda oyunun rehberi bulunuyor.Görevlerin nasıl yapıldığını anlatan bir klavuz varmı 1 gündür uğraşıyorum ama doktoru hipnotizeden sonra takıldım
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.mia nadiren odanda bulunuyor gün içinde görmem gerek diyor napıcaz
Güncelleme tahmini ne zaman gelir
Yapımcı önümüzdeki haftasonu güncellemek istediğini söyledi.Şu güncelleme gelsede artık devam etsek
kitli kapi varya orda gircenBu batarya nerde tam olarak
Vanessa veya o kadının adını ne koyduysanız şifre o oluyor.beyler pc şifresi bilen varmı pekı
tşkVanessa veya o kadının adını ne koyduysanız şifre o oluyor.
Solunu kontrol et göreviGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()