Son Konular
Kadın başrol oyunlar:arkadaşlar oyunla alakasız hiç kadın olarak oynadığımız bir oyun yok mu?
Bu ay bitmeden geleceği söyleniyor.ne zaman güncelleme gelecek bilgisi olan var mı??
Yatağınızın yanından eşyalarınızı alınız ondan sonra çantanızdan tornavidayı seçip cama tıklayınız.Ben camdan çıkamıyorum yardım edermisiniz
Açılmıyor diyor tornavidayı seçmene rağmenYatağınızın yanından eşyalarınızı alınız ondan sonra çantanızdan tornavidayı seçip cama tıklayınız.
Yatağınızın yanındaki dolaptan eşyalarınızı aldınız mı ?Açılmıyor diyor tornavidayı seçmene rağmen
Sağol halletimYatağınızın yanından eşyalarınızı alınız ondan sonra çantanızdan tornavidayı seçip cama tıklayınız.
Rica ederim.Sağol halletim
Lana yi rontgenlemen lazım ama onun da gördüğünü bilmesi lazım. Burayi nasıl gecicezGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
TEŞEKKÜRLER BİLGİ VERDİĞİN İÇİNBu ay bitmeden geleceği söyleniyor.
Eğer bahsettiğin kişi loraysa sabahın erken saatlerinde banyonun kapısının önünde bekle sonra onu gözetle, sen onu gözetlerken seni yakalasın.Lana yi rontgenlemen lazım ama onun da gördüğünü bilmesi lazım. Burayi nasıl gecicez
Kanka şu küçük kızEğer bahsettiğin kişi loraysa sabahın erken saatlerinde banyonun kapısının önünde bekle sonra onu gözetle, sen onu gözetlerken seni yakalasın.
Biraderaksamlari lolayi gozetle dıyo orayı Bi gecemedimGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Yapımcı Ocak bitmeden güncellemeyi planladığını söyledi.Güncelleme ne zman gelir