yardımınız için teşekkür ederim discorddan hallettim.Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Veya kullanıcı adı yerine e-postanızı yazıyor olabilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.yardımınız için teşekkür ederim discorddan hallettim.
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Veya kullanıcı adı yerine e-postanızı yazıyor olabilirsiniz
İnternet bağlantınız ile problem var. '' Güvenli İnternet '' açıktır onu kapatınız.ben giriş yapamıyorum bir hata oluştu lütfen hatayı bildirin çıkıyor
Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum fakat internetle alakalı bir sorunum yok. Daha dün oynamıştım fakat bugün giriş yapamıyorum. Güvenli internet açık değil. VPN ile girmeyi de denedim fakat yine aynı sorunla karşılaştım.İnternet bağlantınız ile problem var. '' Güvenli İnternet '' açıktır onu kapatınız.
Cihazınızı kapatıp tekrar giriş yapmayı denediniz mi? Olmaz ise başka bir ağa veya wifi ye bağlanıp oyunu açmayı deneyin.ben giriş yapamıyorum bir hata oluştu lütfen hatayı bildirin çıkıyor
Bu hatayı ss olarak discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına atabilirsiniz belki çözümünü orada bilen birileri olabilir.I'm sorry, but an uncaught exception occurred.
While running game code:
File "renpy/common/00dev.rpy", line 1188, in <module>
File "renpy/common/00dev.rpy", line 37, in WebLogin
SSLError: HTTPSConnectionPool(host='api.adultoyunceviri.com', port=443): Max retries exceeded with url: /port.php (Caused by SSLError(SSLError(1, u'[SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed (_ssl.c:581)'),)) Şu şekilde bir hata alıyorum oyunu başlatmak istediğimde. Oyunun ismi Summertime Saga
Anti-virüs ve Windows Defender bu ikisinden biri otomatik açılmış olup içteki dosyalardan silmiş olabilir. Bir kontrol edebilir misiniz?I'm sorry, but an uncaught exception occurred.
While running game code:
File "renpy/common/00dev.rpy", line 1188, in <module>
File "renpy/common/00dev.rpy", line 37, in WebLogin
SSLError: HTTPSConnectionPool(host='api.adultoyunceviri.com', port=443): Max retries exceeded with url: /port.php (Caused by SSLError(SSLError(1, u'[SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed (_ssl.c:581)'),)) Şu şekilde bir hata alıyorum oyunu başlatmak istediğimde. Oyunun ismi Summertime Saga
Anti-virus bulunmuyor bilgisayarımda. Defenderide kontrol ettim kapalı sadece Summertime Saga'da bu sorunu yaşıyorum diğer oyunlarda sorun yok dosyaları silip yükledim fakat nafile.Anti-virüs ve Windows Defender bu ikisinden biri otomatik açılmış olup içteki dosyalardan silmiş olabilir. Bir kontrol edebilir misiniz?
Discord sunucumuza katılarak bu hatayı yazar mısınız? Yazılımcımız müsait olduğunda bakacaktır. Maalesef başka bir çözüm yolu bilmiyorum.Anti-virus bulunmuyor bilgisayarımda. Defenderide kontrol ettim kapalı sadece Summertime Saga'da bu sorunu yaşıyorum diğer oyunlarda sorun yok dosyaları silip yükledim fakat nafile.
Yazdım hocam bakalım.Discord sunucumuza katılarak bu hatayı yazar mısınız? Yazılımcımız müsait olduğunda bakacaktır. Maalesef başka bir çözüm yolu bilmiyorum.