Şubat erişim aylarında hangi oyunların Türkçesinin geleceğini söylemiyoruz fakat Türkçe oyunlarımızı belirli bir sırasına göre güncelliyoruz.Subattaki erisim ayinda guncellenecegi soylemisti fakst hala guncellenmedi. 4. Update de yenice cikti
Günelemeyi nasıl yapıyoruz
Yeniden indirmeniz gerekiyor.Günelemeyi nasıl yapıyoruz
O yazıyı dikkate almayıp geç tuşuna basarak oyunu oynayabilirsiniz.Oyunu yeni indirdim yükledim ama oyun beta sürümünde güncelleyin yazıyor güncelle diyorum tekrar buraya atıyor indirmek istediğimde de aynı dosyayı indiriyor
Sağol manyak gibi 2.defa indirdim oyunuO yazıyı dikkate almayıp geç tuşuna basarak oyunu oynayabilirsiniz.
Rica ederim. Dediğim gibi yeni oyunların çoğunda çıkıyor geçe basarak oyuna devam edebilirsiniz. İyi oyunlar.Sağol manyak gibi 2.defa indirdim oyunu
Hatanın tam fotoğrafını atar mısınız?sandbox hatası diyor
Farklı alternatif deneyebilirsiniz. Mega kotası sıfırlamak için VPN açabilir ya da modemi yeniden başlatabilirsiniz.Megadan indirince hata veriyor indirmiyor kotayı falan aştınız diyor
APK indireceksiniz. Eğer apk rar olarak indiyse .rar uzantısını .apk yapınız.Rardan cikardigimda tıklayıp girecek client bulamıyorum android Xiaomi niye 8 pro kullanıyorum