G23
Kayıtlı Üye
Beklediğimiz hareketler bunlaryapımcı 2.bölümünü geçen hafta çıkardı
gördüğüm kadarıyla her bölümde (sex&romantik olarak) 2 veya 3 kadına odaklanıyor bölüm başına
animasyon sayısı evet az,desteklendikçe artabilir.
Beklediğimiz hareketler bunlaryapımcı 2.bölümünü geçen hafta çıkardı
gördüğüm kadarıyla her bölümde (sex&romantik olarak) 2 veya 3 kadına odaklanıyor bölüm başına
animasyon sayısı evet az,desteklendikçe artabilir.
bu listedekilerin echoes of lust dışında hepsini oynadım ama animasyonları bu oyun kadar güzel değil become a rock star dışında. girl house mesela yanına bile yaklaşamaz bence. Bu oyunların çoğundaki çizimler benzer. Ancak freshwoman gerçekten kendine has çizimleri var. Aklınıza gelen başka oyun varsa önerir misiniz belki oynamadığım denk gelirTabiki de memnuniyetle ;
1 - Echoes of lust
2 - Fashion Business
3 - Girl House
4 - Midnight Paradise
5 - High Rise Climb
6 - My Cute Roommate
7 - City Of Broken Dreamers
8 - Luck Mark
9 - A.O.A Academy
10 - Become Rock Star
Yeterli mi
herhangi bir bilgi yok maalesef.0.2.0 ne zaman gelir ?
Türkçe oyunlarımızı elimizden geldiğince en kısa sürede güncellemeye çalışıyoruz bizi takipte kalmaya devam edin.Yeni güncellenmesinin çevirisini bekliyorum
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Oyundan atma sorunu var girince direk atıyor
Erişim ayında güncellenecektir.Türkçe güncellemesini bekliyoruz
Türkçe oyunlarımızı elimizden geldiğince en kısa sürede güncellemeye çalışıyoruz. Bizi takipte kalmaya devam edin.devamı ne zaman gelir?
Mega ve Cloud linklerini kontrol ettim bir problem yok, GDrive'da ise bizlik değil genel bir problem var.Admin android linkler açılmıyor
Türkçe oyunlarımızı elimizden geldiğince en kısa sürede güncellemeye özen gösteriyoruz bizi takipte kalmaya devam edin.Admin yeni sürüm ne zaman bea