Son Konular
Yapay zeka oyunlarımıza içerik aylarında güncelleme geliyor.Bu oyuna ne zaman gucelleme gelir admin
Farklı bir internet ağına bağlanıp deneyebilir misiniz acaba?galeriye girerken böyle bir hata alıyorum hatayı bildir yaptığımda 2. görseldeki not defteri açılıp oyun kapanıyor
Ekli dosyayı görüntüle 14576Ekli dosyayı görüntüle 14577
hiçbir şey değişmedi ne yazık kiFarklı bir internet ağına bağlanıp deneyebilir misiniz acaba?
ayn oyun açılmıyorOyun açılmıyor uzun süre beklesem dahi aynı problem yardımcı olur musunuz
Yardımın için sağolYunisCan Kemalbaba14
açılıyor da çok uzun sürüyor bekleme ekranı. mesela bende şu ana kadar en çok bekleten oyun 2 dakika civarı bekletmişti de bu oyun bildiğin 10 dakika bekletti yükleme ekranında. yapay zekalı oyunlara çok bakılmadığını biliyorum ama bu oyuna bi el atılması gerek.
Bildiriyorum düzeltilecektir.Oyunun galeri kısmuna gırınce hata veriyor
Bu oyun belli bir süre önce VIP özel olarak çıkartılmıştı, o zamandan bu zamana yapımcı muhtemelen getirdiği sürümlerle optimizasyon sorunlarını halletmiştir ancak 'Türkçe Yapay Zeka' etiketli oyunlara sürekli güncelleme getirmiyoruz, içerik ayı gibi etkinliklerle güncelleme geliyor.Aga oyunun orjinali hemen açılıyor. Sizin çevirdiğiniz 25 dk açılmıyor. Bide oyun ne zaman güncellencek.