Son Konular
Maalesef VIP oyunlara sadece VIP üyeliği bulunan kişiler erişebilmektedir.Bu oyunu açın herkese artık admin bey
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir tepki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.arkadâşlar oyuna giriş yapılmıyor bilginize.s
Hayır bu oyun VIP özel oyunlardan sadece VIP aboneleri erişebilmektedir.1 aylık destekçi alsam bu oyunu alabilirmiyim
Bu oyun herkese açılacak mı ücretsiz olacak mı
Hangi izni vermem gerekiyor
Tekrar kontrol ettim bu oyunu değil hiçbir oyunu açamıyorum Xiaomi mi 12t telefona yeni geçtim özellikle açmam gereken bir ayar mı var ?Habire şu hatayı alıp duruyorum hangi izni vermem gerekiyor
Hangi izni vermem gerekiyor
Android 13 hatası alıyorsun o sorun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.Tekrar kontrol ettim bu oyunu değil hiçbir oyunu açamıyorum Xiaomi mi 12t telefona yeni geçtim özellikle açmam gereken bir ayar mı var ?