MRainb0w
Yetkili
Oyunu oynamadım ama çoğunlukla isteğe bağlı oluyor. Detaylı bilgi almak için Discord sunucumuza sorabilirsiniz.Ntr ve aldatma isteğe bağlı olarak kapanıyor mu yoksa ne seçim olursa olsun var cinsinden bir oyun mu
Oyunu oynamadım ama çoğunlukla isteğe bağlı oluyor. Detaylı bilgi almak için Discord sunucumuza sorabilirsiniz.Ntr ve aldatma isteğe bağlı olarak kapanıyor mu yoksa ne seçim olursa olsun var cinsinden bir oyun mu
Merhaba, Oyunda seçenekler kısmında ''NTR'' kapatabilirsiniz. ''Netorare'' yazısının yanında bulunan butonu kırmızı yaparsanız eğer oyunda olan tüm ''NTR'' sahnelerini otomatik olarak kapatabilir ve oyun da olan tüm ''NTR'' seçeneklerini kaldırmış olursunuz.Ntr ve aldatma isteğe bağlı olarak kapanıyor mu yoksa ne seçim olursa olsun var cinsinden bir oyun mu
Birde ek olarak isteğe bağlı olup olmadığını öğrenmek için oyun konularında NTR'nin yanında optional yazıp yazmadığına bakabilirsin.Ntr ve aldatma isteğe bağlı olarak kapanıyor mu yoksa ne seçim olursa olsun var cinsinden bir oyun mu
Tarzdan kastınız tam olarak nedir? Hikaye, oynanış vb. Tam net bir şey söylerseniz ona göre öneride bulunabiliriz.Bu tarz olan kaç tane varsa yazabilir misiniz?
Stranded in space oynayabilirsiniz.Evet haklısınız yazarken fark etmedim. Böyle uzay temalı oyun önerisinde bulunursanız sevinirim. Türkçe olması önemli değil.
Teşekkür ederim fakat oynadımStranded in space oynayabilirsiniz.
Türkçe olan başka oyun bulmak zor malesef.Teşekkür ederim fakat oynadım
Türkçe olması şart değilTürkçe olan başka oyun bulmak zor malesef.
Through Space Time oynayabilirsiniz.Türkçe olması şart değil
Evet güzel öneri fakat android için olursa daha iyi olur. Bunun içinde teşekkürlerThrough Space Time oynayabilirsiniz.
Androidi olan var mı diye bakacağım.Evet güzel öneri fakat android için olursa daha iyi olur. Bunun içinde teşekkürler
TeşekkürlerAndroidi olan var mı diye bakacağım.
Rica ederim.Teşekkürler
Discord sunucumuza katılarak #oyun kanalından öneri alabilirsiniz.Evet haklısınız yazarken fark etmedim. Böyle uzay temalı oyun önerisinde bulunursanız sevinirim. Türkçe olması önemli değil.
fashion business var hocam deneyin biKadın karakterini yöneteceği oyun var mı