Maalesef, Unity oyun motoru ile yapıldığı için, mobil versiyonun yayınlacağı olasalıklar arasında yer almıyor.APK cikarmi ilerleyen zamanda ?
İlk açılışta, biraz beklemeniz gerekiyor. Bilgisayarınızın hızına göre 10 - 15 DK gibi bir süre içerisinde açılacaktır.girişimi yapıyorum kabul ediyor ama hiç bir şekilde oyun açılmıyor neden olmuştur ve nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler.
beklediğim halde yine açılmıyor ne yapmam lazım tekrar yüklesem olur muİlk açılışta, biraz beklemeniz gerekiyor. Bilgisayarınızın hızına göre 10 - 15 DK gibi bir süre içerisinde açılacaktır.
Bilgisayaradan mı oynuyorsunuz yoksa telefondan mı?beklediğim halde yine açılmıyor ne yapmam lazım tekrar yüklesem olur mu
bilgisayardanBilgisayaradan mı oynuyorsunuz yoksa telefondan mı?
Oyunu açtıktan sonra hiç bir tepki vermiyor mu?bilgisayardan
girişimi yapıyorum ama hiç bir şekilde açılmıyor anında kapanıyo bekliyorum yine açılmıyo bir kaç defa açmayı denedim hepsinde de aynısını yapıyorOyunu açtıktan sonra hiç bir tepki vermiyor mu?
.Zip uzantılı dosyada ki her şeyi, ayni klasörde olacak şekilde çıkartın. Antivirüsünüz kapalıysa sorunsuz çıkaracaktır. Sonrasında tekrar oyuna girmeyi deneyin.girişimi yapıyorum ama hiç bir şekilde açılmıyor anında kapanıyo bekliyorum yine açılmıyo bir kaç defa açmayı denedim hepsinde de aynısını yapıyor
Rar şifresi yoktur.rar şifresi nedir bir türlü dosyaları çıkartamadım
Discord sunucumuzda bulunan #hatalar kanalına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.exe ye kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra kapanıyor yardımcı olur musunuz
Girişi yaptıktan sonra kapanıp açılmamasının sebebi oyunu RAR'dan çıkarmadan giriş yapmaya çalışmanızdan kaynaklanıyordur.girişimi yapıyorum kabul ediyor ama hiç bir şekilde oyun açılmıyor neden olmuştur ve nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler.