CumaLee
Kayıtlı Üye
İlgilenilecektir.2.sezon android linkinde dosya (apk) mevcut degil diye uyari veriyor.
İlgilenilecektir.2.sezon android linkinde dosya (apk) mevcut degil diye uyari veriyor.
+1usta bakalım rnpy oyunlarına daha fazla ağırlık verilecek bu oyunu da bekliyoruz almanca fransa çevirisi bile çıktı bi türkçe gelmedi neyse yaparsa bu ekip yapar zaten pusuya devam
Linkler ne zaman duzeltilecek
Androidde dosya yok diyor
2.sezon linkleri düzgün ama 1.sezon sıkıntılıymış geri bildiriminiz için teşekkürler en erken zamanda düzeltilecektir.Merhabalar oyunun MEGA linkleri 1. Sezonunda Mac ile Android linkleri aynı ikiside mac dosyasını indiriyor 2. Sezonda da Mac ile Android linkleri karışmış 2. Sezonu indirebildim ama 1. Sezonu indiremedim Android'e bı bakarsanız sevinirim iyi çalışmalar![]()
Merhabalar oyunun MEGA linkleri 1. Sezonunda Mac ile Android linkleri aynı ikiside mac dosyasını indiriyor 2. Sezonda da Mac ile Android linkleri karışmış 2. Sezonu indirebildim ama 1. Sezonu indiremedim Android'e bı bakarsanız sevinirim iyi çalışmalar![]()
Dosya yöneticisinden -> Android -> Data -> Adultoyunçeviri klasöründen hangi oyunsa kayıt dosyasını alıp indirdiğiniz oyunun klasörüne atınız.ya oyun çok iyidi ama 1ep de bitirdiğim save i 2. de açmadım internetten araştırdım buldum ama indirdiğim de baya ilerlemiş kaldığım yerden nasıl devam edebilirim ?
Bilgi için teşekkür ederim ancak android olarak oynamadım oyunu bilgisayar üzerinden oynadım, Ep1 de game klasörünün içindeki save dosyasının içini kopyalayıp indirdiğim ep2'nin save dosyası bölümüne yapıştırdım, ancak oyuna girdiğim zaman o saveden devam edemiceğini felan belirtti bende anlamadım, zaten save dosyasını yapıştırmadan önce girdiğimde load bölümünde kaldığım yer gözüküyordu ama yinede açamadım.Dosya yöneticisinden -> Android -> Data -> Adultoyunçeviri klasöründen hangi oyunsa kayıt dosyasını alıp indirdiğiniz oyunun klasörüne atınız.
kızmı yonetıroyuzDiscord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.
Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!
Evet.kızmı yonetıroyuz