Buradaki sürüm mevcut olan son sürüm zaten. Devamı yok.Oyunun tamamını nerden indirebilirim
İlk önce haritada boş kısımlara bakıyorsun daha sonra sol tarafta karşında olan merdiven altı kapının içerisinde diye kalmıştı aklımda.Sen bulabildin mi? Ben bulamadım, bulduysan söyler misin reis
cwBilgisayar sifresi
yapımcıdan bir süredir haber yok o yüzden terk edilmiş sayılıyor.Yapımının bırakıldığına emin misiniz ben tekrar başladı diye duydum ?
CwBilgisayar sifresi
Dostum bazen geç inebiliyor 1gb çünki oyun biraz bekle inmezsen bana geri dönüş yapAndroid linklerde sorun mu var hepsini denedim indiriyor ama kurulum yaparken sona gelince kalıyor telefonda 10gb boş hafızada var ama kurulumu yapamadım 5 dakikadan fazla bekledim ama köylece kalıyor her seferinde
Başkan bu ekranda 10 dkdan fazla bekledim ama bu şekilde kalıyor HerdefasındaDostum bazen geç inebiliyor 1gb çünki oyun biraz bekle inmezsen bana geri dönüş yap
Başkan sorunu çözdüm sonunda teşekkür ederimDostum bazen geç inebiliyor 1gb çünki oyun biraz bekle inmezsen bana geri dönüş yap