Dreams of Desire Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Dreams of Desire Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0.3
XOPA

XOPA

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Türkçe oyunlar ne zaman erişime açılacak ?

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ooo ben bu oyunu yapay zeka sanıyordum normal çeviriymiş çok iyi.

F

ferhatttt0q

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun açılmıyor adult oyun ekranında kalıyor çözümü nedir

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun açılmıyor adult oyun ekranında kalıyor çözümü nedir
birkaç dakika bekle açılıyor bazı telefonlarda 2-3 dakika bazısında 10 dakika falan telefonuna göre değişiyor. bende genelde 2-3 dakika içinde açılıyor oyunlar ama 10 dakikada açılan bi oyun da olmuştu. (four elements trainer)

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu oynamak istiyorum ama endinglerin hepsini görebiliyoruz mu acaba ben bir ara oynamıştım 2 son görebilmiştim sadece bir yorumda gördüm 7 son varmış oyunda

P

Parola2341

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar çok acil androidde laptopun şifresini istediği kısımda klavye açılmıyor ve son oda da karanlık gözüküyor tıkandı oyun orada ilerleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sonunda bütün sonlarıyla bitirdim dlcsinide bitirdim.dlcdeki tracynin arkadaşlarına baya üzüldüm . mükemmel son ve alternatif son süperdi tracy sonunuda beğendim .daha önce 2 sonu görmüştüm onlar çok kötüydü çok sıkıntı şeyler var oyun için hile olmalıydı olmayınca böyle zorlanıyoruz endingleri açmakta yinede kesinlikle deneyin

Agoni

Agoni

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
baya iyi oyundu tek hatırladğım bu sanırım tekrar başlıcam

quanbrek

quanbrek

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
evet hile olmalı normalde oluyordu neden bu oyunda da yok

D

DartVader

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Oyunun android versiyonunda ilk açıldığındaki giriş ekranında takılı kalıyor bunun bir çözümü var mı

T

tassak31

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hikayesi falan güzel karakterler de iyi tavsiye edilir

Son düzenleme:
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yeni bitirdim oyunu. bi tık hayal kırıklığına uğradım açıkçası yabancı sitelerdeki puanı çok yüksekti çünkü. oyunun görselleri ve animasyonları herhangi bir oyun seviyesinde, hikayesi ise tembelce yazılmış ve mantık hataları vardı.

mesela devlet içine sızabilen hatta ordudan adam kaçırabilen order g*tu boklu bir evdeki insanları alamıyor, sadece uzaktan izlemekle yetiniyorlar, en azından oyun boyu. finalde landlady ve roommate'i kaçırıyorlar aa biz bunu yapabiliyormuşuz deyip. hayalet de keza finale kadar çok işlevsizdi, arada bir çıkıp boş boş konuşmaktan başka bir şey yapmadı ki bunların genelde hikayeye katkısı yoktu. yine finalde alice'in ihaneti ve sonradan ışık hızında onu affetmemiz (ne konuştunuz ne oldu da barıştınız birden masanın altına geçti sen oyun oynarken seni üflemeye başladı) falan genel olarak çok beğenemedim senaryoyu. bence daha iyi yazılabilirdi. onun dışında ens oyun kafasıyla bakınca da evdeki diğer kişiler biraz fazla hızlı üzerimize atlıyor. bu süreç uzatılmalıydı, en azından karakterler kendi içinde bi çelişki yaşamalıydı. landlady yaşıyor gibi oluyo arada ama o da kocasının hastalığı yüzünden, yoksa daha ilk bölümde direkt uykusunda mc'nin cihazı kavrıyor.

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Biri bana bu oyunun önemli yerlerini ve hikayenin gidişatını kısaca yazabilir mi acaba? Çünkü ben oynarken sıkıntıdan ve sinirden patladım. Mk salağı iki elliycek diye diğer alemde anasını ve bacısını çoklu tecavüze uğratıyor. Bu tarz hikayelerde uyku, hipnoz vb etkenler beni çok sıkıyor yani olaylar gerçeklikten tamamen kopuk olunca hiç eğlencesi kalmıyor. Ayrıca hıkayenin ilerleyiş şekli çok boktan hiç sarmıyor. Şuan silme aşamasındayım umarım birisi güzel bişeyler yazarda vazgeçerim.

Üst Alt