Byferohck
Discord Ünlüsü
Discord sunucusuna katıldıysan Biraz Bekle Bilen Bir Kişi Cevaplar ZatenBiri yardimci olabilirmi
Son Konular
Discord sunucusuna katıldıysan Biraz Bekle Bilen Bir Kişi Cevaplar ZatenBiri yardimci olabilirmi
Gdrive da bir sıkıntı olmuş yetkililere bildiriyorum. Alternatif linklerden indirebilirsiniz.Gdrive neden erişim iste diyor. Bilgisi olan?
Teşekkürler...Gdrive da bir sıkıntı olmuş yetkililere bildiriyorum. Alternatif linklerden indirebilirsiniz.
Erişim hakkı istiyor :/
Ne zamana cıkar dostum ?Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU!
Being a DIK oyununda bir hatadan dolayı beta erişimi olmadan giriş yapılabilmesi sağlanıyordu. Bunu fırsat olarak gören bazı uyanıklar, bazı yerlerde paylaşmış. Biz de bunu engelleyebilmek için, Being a DIK oyunu betadan çıkana kadar tüm Türkçe oyunların erişimlerini kapattık. Being a DIK Türkçe...adultoyunceviri.com
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.Ne zamana cıkar dostum ?
Anladım dostum :/ bekliyecez ne yapalım.Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Ben oyuna girerkene sorun yaşıyorm kullanıcı adımı ve şifremi doğru girdiğim halde başarısız diyor lütfen yardım edin
Linklerde sorun görünmüyor. Tekrar deneyiniz.Android kısmındaki 3 link de çalışmıyor çözümü nedir acaba?