MRainb0w
Yetkili
İçerik ayı geldiğinde kontrol edilir. 2. Bölümdeki sorunu içerik ayı olduğu zaman söylediyseniz çözülmüştür.2. bölümdeki sorunu çözdünüz mü?
Son Konular
İçerik ayı geldiğinde kontrol edilir. 2. Bölümdeki sorunu içerik ayı olduğu zaman söylediyseniz çözülmüştür.2. bölümdeki sorunu çözdünüz mü?
Yapay zeka oyunlarımızdaki hatalara bir daha ki içerik ayında bakılacaktır ve yeni sürüme güncellenecektir.seçimleri yaptırıyor. tam oyuna başlayacakken gönderdigim resimdeki gibi sanki oyun bitmiş gibi bu ekran geliyor. lütfen düzgün halini ekleyin. aylardır bekliyorum. konu en heyecanlı yerinde kaldı...
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri içerik aylarında geliyor. Mevcutta olan hatalara da gelecek içerik ayında bakacağız.seçimleri yaptırıyor. tam oyuna başlayacakken gönderdigim resimdeki gibi sanki oyun bitmiş gibi bu ekran geliyor. lütfen düzgün halini ekleyin. aylardır bekliyorum. konu en heyecanlı yerinde kaldı...
oyun düzeltildi mi? içerik ayı sanırım geldi?Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri içerik aylarında geliyor. Mevcutta olan hatalara da gelecek içerik ayında bakacağız.
İçerik ayı Eylül 10'da başlıyor.oyun düzeltildi mi? içerik ayı sanırım geldi?
Geldimi güncelleme sabırla bekliyoruzİçerik ayı Eylül 10'da başlıyor.
İçerik ayı bugün başlıyor. Her gün içeriklerimiz paylaşılacak.Geldimi güncelleme sabırla bekliyoruz
kankalar bi şu oyunun sorununu düzeltmediniz.. yeni sürümünü ekleyin bari. belki orda düzelmiştir.
ilettim müsait olduklarında düzelteceklerDüzelme gelmedi mi halen? MRainb0w
Yapay zeka oyunlarımızın güncellemeleri ve yenileri sadece içerik aylarında geliyor.Aga 1 yıl geçmiş hala aynı sorun var düzelicek mi ?
Giderilecek ama net bir tarih veremiyoruz maalesef.Güzel oyun fakat ikinci kısmı oynayamıyoruz. Hataların giderilmesini beklemek lazım. Ama beklemeye değer bence