CumaLee
Kayıtlı Üye
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 6319Mobilde burayı geçemedim. Nasıl geçeceğim?
Son Konular
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 6319Mobilde burayı geçemedim. Nasıl geçeceğim?
Discord kullanmıyorum. Buradan yardımcı olamaz mısınız?Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
Bu oyun hakkında pek bir bilgim yok oynamadım maalesef ama araştırayım öğrenirsem yardımcı olurum.Discord kullanmıyorum. Buradan yardımcı olamaz mısınız?
Yapay Zeka oyunları sadece içerik haftası etkinliklerinde güncelleniyor.Merhaba yeni bölümünü ne zaman turkce yayınlayacaksınız yeni bölumu baya heyecanlı
Eklenirse haber vereceğim.1. Bölüme CLOUD ekler misiniz
1.1.5 sürümüne ait kayıt dosyanız yoksa oyunun başlamaması normaldir. Eğer zaten varsa dediği gibi uyuşmuyordur mecburen baştan başlarsın.Arkadaşlar oyunun 1. bölümünü bitirdim 2. ye başladım 3 seçenek ile başlıyor oyun
1- Sürüm 1.1.5 ten Bir Kayıt Yükle
2- Yeni Bir Oyun Başlatın (Sınırlı İçerik)
3- Neden Soruyorsun?
1. seçeneğe tıkladım bir sürü ayarlama ve tanıtım yaptı ama oyuna başlamadı
2. seçenekte en baştan başlıyor
3. seçenekte oyunun yapısının değiştiğini falan o yüzden eski kayıtların çalışmadığını falan söylüyor
oyunun 1.1.5 sürümü kayıt dosyalarını nerede tutuyor C: sürücüsünde ki kayıtlar arasında bulamadım
kaldığım yerden devam etmem için ne yapmam lazım?
Yapay zekalarda böyle hatalar olması normal. Hatayı yazılımcımıza bildirdim.Oyunun 2.bölümünde bir sorun var. İlk baslangıcta 1. Bölümdeki secimlerinin ne oldugunu soruyor ve tüm secimleri istedigimi gibi yaptıktan sonra hadi baslayalım diyor ve thanks for playing yazıp oyun başlamadan bitiyor gibi yazı cıkıyor. 1. Bölüm cok heyecanlı Bi yerde bitti fakat 2. Bölüme geçemedik. Yardımcı olur musunuz?
Ama Android için bu hatayı aldım. Pc içinde aynı mı denemedim. Bilmiyorum. Ama bugun denerim.Yapay zekalarda böyle hatalar olması normal. Hatayı yazılımcımıza bildirdim.
Dediğim gibi yazılımcımıza aldığınız hatayı bildirdim. En kısa sürede geri dönüş yapacağım.Ama Android için bu hatayı aldım. Pc içinde aynı mı denemedim. Bilmiyorum. Ama bugun denerim.
Yapay zekalar sadece içerik aylarında güncelleniyor, bu yüzden muhtemelen bir dahaki içerik ayında güncellenecek.2. bölümdeki sorunu çözdünüz mü?