evet bendede aynı olduoyun bozuk kayıt ettikten sonra çıkıp girince kayıt yerim siliniyor hatta girişte beni hatırla dememe rağmen oyun ilk defe açılıyormuş gibi tekrar şifre istiyor
Bende bilmiyorum bilen varsa yazsınKilisedeki son ipucunu bulduktan sonra ne yapacağım bir türlü ilerleyemedim
istedi ipuçları nedir yazar misinKilisedeki ipuçlar bitti napcaz lan
Hacı şimdi bıçak kan izi vs baya şey topladık hepsi defterde gözüküyor yani hepsini bulduk(hatta dışarıda bir tane kedi vardı ona dokununca irademiz bir artıyordu) ondan sonra en son bıçağı bulduk sonra mutfağa diğer rahinenin yanına gittim bıçak hakkında soru sordum ondan sonra bir türlü ilerleyemedim herhangi bir ipucuda yokKil
istedi ipuçları nedir yazar misin
Bunu nasıl bulabilirim
Karakterleri gözlemle dışardaki sarışında yüzük var sanırım onu bulamamışsın kilisede oturan kızılıds gözlemle eli çizilmişti onundaBunu nasıl bulabilirim
İlk kapıyı buldum ikincisine yanlış diyor eminmisinKasa şifresi 1302 ileride kapı şifresi 7213 4165 havalandırmayı tornivida ile sökün dondurucuyu alın
Bütün ipucularinı buldum ama ilerleyemiyorum nasıl yapcam ne yapcamKarakterleri gözlemle dışardaki sarışında yüzük var sanırım onu bulamamışsın kilisede oturan kızılıds gözlemle eli çizilmişti onunda
İlerleyevildinmi ondan sonraHacı şimdi bıçak kan izi vs baya şey topladık hepsi defterde gözüküyor yani hepsini bulduk(hatta dışarıda bir tane kedi vardı ona dokununca irademiz bir artıyordu) ondan sonra en son bıçağı bulduk sonra mutfağa diğer rahinenin yanına gittim bıçak hakkında soru sordum ondan sonra bir türlü ilerleyemedim herhangi bir ipucuda yok