Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Oyunu yüklüyorum yanlız oyun ekranı açıldıktan sonra geri kapanıyor oyuna giremiyorum sebebi nedir açık yardim
Ntr sahneleri nasıl açıcazNtr li sahnelerin birinde geçiyor bu muhabbet.
Kadının hani yemekte buluştugu adam var ya bilgi almak için tarikat hakkında.
Adam kadına diyor eve çagır işi pişir bende seni izleyecem.İşte o sahnelerde bir diyalog geçiyor.
adam-seni patrondan duydum...tarzı bir şeyler söylüyor.kadının işi bitince kocasına yani ana karaktere bir kaç kez patronuyla birlikte oldugunu söylüyor.
Tabi ntrli sahneleri açmanız lazım bunları görmeniz için.
Ntrli sahneleri açtıysanız adam gavatlıga tam gaz devam ediyor.Açmadıysanız adamın haberi yok aslında sizinde haberiniz olmuyor ntrli sahnelerde dönüyor bu muhabbet.
Hocam var oyunun başından paylaşım sahnesi diye seçenek cikiyo o aç sonra anlarsınBu arada patronla aldatma muhabbeti yok orda başka bilenden bahsediyor yanlış anlamılsın
Onu orda patronundan evli olduğunu duydum diyor en sondada ikna etmek için bişeyler yaptım diyor katherine yani aldatma yokHocam var oyunun başından paylaşım sahnesi diye seçenek cikiyo o aç sonra anlarsın
Patronla aldatma muhabbeti şu ana karakter eş paylaşma yani ntr a izin veriyor ve bunu devam ettirince ana karakterin karısı patronuyla da eğlenmek istiyor izin verirseniz görüyorsunuz ve patronu bu eğlence sırasında kadına soruyor daha önce biriyle yattın mı kocan dışında diye oda senin arkadaşın diğer patronumla 2 kez diyor. Olay bu başkan.Hocam var oyunun başından paylaşım sahnesi diye seçenek cikiyo o aç sonra anlarsın
Hepsi içinde.Önceki bölümleri ayrımı indirmek gerek yoksa hepsi bunun içindemi
Hepsi dahil.Önceki bölümleri ayrımı indirmek gerek yoksa hepsi bunun içindemi
Baska ntrlik oyun varmı hocam sitedeBazı oyunlar da ve senaryolarda ntr tam olarak çok iyi oturuyor. En azında ana karakter silik değil.
Baska ntrlik oyun varmı hocam sitede
Başkan bu kanala bakma yetkiniz Yok diyorAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki oyun kanalından öneri alabilirsiniz.
ekran görüntüsü atabilir misiniz ?Başkan bu kanala bakma yetkiniz Yok diyor