Ciddi misin ?Ana adamın kadınlarının başka adamlarla cinsel ilişkiye girip aldatması gibi bir şey.
Oyunda seçenek olarak verilmiş siz seçmez ve görmeseniz o sahneleri.
Seçmeyip görmeseniz bile arka planda oyundaki eşiniz sizi patronuyla aldatıyor.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Arkadaşlar bı kadını ölü bulduğumuz sahneyi nasıl geçiyoruz orda kaldım neyi seçmem gerek lütfen yardım
Orda duvarda el izi , masadanın altında kan ve oralarda bir bıcak , bide ölü kıza sırayla tıkla geçer kendiArkadaşlar bı kadını ölü bulduğumuz sahneyi nasıl geçiyoruz orda kaldım neyi seçmem gerek lütfen yardım
Bayan karakter olarak oynadığımız oyunlar var mıEkli dosyayı görüntüle 1514Paylaşılan Tarih: 21.07.2020
GENEL BAKIŞ
Ana karakter tüm hayatını bir polis dedektifi olarak geçirdi. Suçları çözme, gizemi çözme ve en akıllı kötülükleri bile yakalama yeteneği ile ünlüdür, ancak işler çok yakında değişmek üzeredir. Hikaye burada başlıyor. Bir başarısızlık geleceğinizi belirleyebilir mi? Gerçekten geçmişinizden kaçabilir misiniz ya da zaman zaman size musallat olmak için geri gelmek zorunda mı? Ya da belki ... şimdiye kadar verdiğiniz her karar sizin değil mi? Ya daha büyük şeyler için kullanılan bir piyon iseniz?
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 10
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.34 GB
Oyun Boyutu APK: 510 MB
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Male protagonist, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Handjob, Oral sex, Teasing, Vaginal sex, Voyeurism, Mobile game, Footjob, Graphic violence, Prostitution, Spanking, Rimjob, Anal, Licking, Swinging (optional), Sex toys, Exhibitionism
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Deliverance oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1521 Ekli dosyayı görüntüle 1522 Ekli dosyayı görüntüle 1523 Ekli dosyayı görüntüle 1524 Ekli dosyayı görüntüle 1525
Female protagonist etiketine sahip oyunlarda kadın karakter olarak oynuyoruz.Bayan karakter olarak oynadığımız oyunlar var mı
Bildiğin varsa isim verebilir misin Android içinFemale protagonist etiketine sahip oyunlarda kadın karakter olarak oynuyoruz.
Bildiğin varsa isim verebilir misin Android için
Bu ikisini oybadım da haricinde bulamadımAngelica's Temptation: From the Beginning Türkçe Yapay Zeka - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Bu oyun Angelica'nın hikayesini anlatıyor. Angelica, Henry ile 10 yıldır evli olan bir ev hanımı... ama ilişkileri artık aynı değil. Henry çok çalışıyor ve uzun zamandır seks yapmadılar. Buradaki asıl sorun, Angelica'nın kocasına hiç göstermediği bir tarafı olması. Psikolojik bir...adultoyunceviri.comA Wife And Mother Türkçe Yapay Zeka 0.115 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - +18 Oyunlar - Adult Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Oyun, mutlu bir evliliği, orta yaşlı Sophie Parker'in hayatını seçimlerinizle değiştirebileceğiniz bir hikayeyi anlatıyor. Kocasının yeni iş teklifi nedeniyle, mutlu, küçük kasabanızdan deniz kenarındaki bir mega kent olan San Alejo'ye taşındınız. Paylaşılan Tarih: 18.02.2021...adultoyunceviri.com
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki oyun kanalından öneri alabilirsiniz.Bu ikisini oybadım da haricinde bulamadım
Sağ ol indireyim sorayımAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki oyun kanalından öneri alabilirsiniz.
Eee fark edip ayrılıyor muyuz ne oluyor?Ana adamın kadınlarının başka adamlarla cinsel ilişkiye girip aldatması gibi bir şey.
Oyunda seçenek olarak verilmiş siz seçmez ve görmeseniz o sahneleri.
Seçmeyip görmeseniz bile arka planda oyundaki eşiniz sizi patronuyla aldatıyor.
Ntr li sahnelerin birinde geçiyor bu muhabbet.Ciddi misin ?
Ntrli sahneleri açtıysanız adam gavatlıga tam gaz devam ediyor.Açmadıysanız adamın haberi yok aslında sizinde haberiniz olmuyor ntrli sahnelerde dönüyor bu muhabbet.Eee fark edip ayrılıyor muyuz ne oluyor?