Daily Lives of My Countryside - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Rpgm Daily Lives of My Countryside

• Konuyu başlatan Phoenix
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v.0.3.3.1
Opps

Opps

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Valla işe yaradı teşekkürler reiss

Y

yBerserker26

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
chatgpt tarzı yerlerden çeviri yapsanız, en azından yarımda olsa türkçe oynarız

A

afmzmana

şu oyunun kontrollerini adam akıllı birisi yazabilirse pc için kriz geçirdim gece gece ne çapayı seçebiliyosun ne telefondan çıkabiliyosun. 0 basınca çıkıyosun telefondan bazen oluyo bazen olmuyo. formasyon kısmı da kitli nasıl değiştiricem bunu?

MRainb0w

MRainb0w

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
şu oyunun kontrollerini adam akıllı birisi yazabilirse pc için kriz geçirdim gece gece ne çapayı seçebiliyosun ne telefondan çıkabiliyosun. 0 basınca çıkıyosun telefondan bazen oluyo bazen olmuyo. formasyon kısmı da kitli nasıl değiştiricem bunu?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.

Z

zumzum33

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunu bir türlü cözmedim bazı yerlee kadar geliyorum ondan sonsa tıkanıyor oyun sürekli aynı sahne duruyor tekrarlanıp duruyor . görev sahnesi den takip ediyor ama görev ilerlemiyor.

V

Valorant123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kral apk gelebiliyomu sizin elinizde olan bişeyse eklerseniz güzel olur

_Oyuncu_

_Oyuncu_

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺

Daily Lives of my Countryside v 0.3.1.1 Sürümü çıkmış.​

Yılbaşında 5 yıl olacak ve çevirilmesi gereken oyun çevirilmemiş. Sırf bu oyun Türkçe çeviri burada vardır diye bu siteye üye oldum. Baktım ingilizce halen ve 5 yıldır kaç kişi çevirin demiş forumda da defalarca çevirlmesi gereken oyunlarda bunu istemişler. Fakat çevirilmemiş.​

J

jarviss

Kayıtlı Üye
Kredi
30₺

Daily Lives of my Countryside v 0.3.1.1 Sürümü çıkmış.​

Yılbaşında 5 yıl olacak ve çevirilmesi gereken oyun çevirilmemiş. Sırf bu oyun Türkçe çeviri burada vardır diye bu siteye üye oldum. Baktım ingilizce halen ve 5 yıldır kaç kişi çevirin demiş forumda da defalarca çevirlmesi gereken oyunlarda bunu istemişler. Fakat çevirilmemiş.​

gerçekten harika bi oyun bende sabırsızlıkla bekliyorum

Üst Alt