MRainb0w
Yetkili
Anket değil de bu tarz konular için Discord kanalımızda oda ve forumda bulunan bir konu var oraya belirtebilirsiniz.Bence bu oyun için çeviri anketi yapın oyunu oynadım açamadığım sahneler var çeviri olmadan oynaması çok zor
Anket değil de bu tarz konular için Discord kanalımızda oda ve forumda bulunan bir konu var oraya belirtebilirsiniz.Bence bu oyun için çeviri anketi yapın oyunu oynadım açamadığım sahneler var çeviri olmadan oynaması çok zor
Editörümüze bildirdim, en kısa sürede güncellenecektir.Android linkini günceller misiniz
Android linkini günceller misiniz
Editörümüze bildiriyorum. En kısa zamanda güncellenecektir.Android mega kırık yenilerseniz sevinirim
Android mega kırık yenilerseniz sevinirim
Editörümüze bildiriyorum. En kısa zamanda güncellenecektir.Android link i güncelleye bilirmisiniz teşekkürler
Editörümüze bildiriyorum. En kısa zamanda güncellenecektir.
Yenilendi.Android link i güncelleye bilirmisiniz teşekkürler
TeşekkürlerrYenilendi.
Editörümüze bildiriyorum linkleri kontrol edecektir.Android linki kırık yeniler misiniz
GüncellendiAndroid linki kırık yeniler misiniz
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Editörümüze bildiriyorum.Android link i kırılmış haberiniz olsun
Güncellendi.Android link i güncelleye bilirmisiniz teşekkürler
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.6 kere indirdim paket yarıştirma hatasi aldim çözün buny lütfen