S
Sahinbey8061
Kayıtlı Üye
Hocam öncelikle iyi akşamlar eger ki dc ye geldiyseniz muhtemelen fark etmişsinizdir oyun yapmak yeterli degil oyunda birden fazla hata olabilir bunları cozdukten sonra yeniden siteye yükleme gün icerisinde bile 2 3 kez olabiliyor bu minimum sosyal medya hesaplarını kontrol etme vs vs dolayısıyla oyunu cıkartmakla bitmiyor sonrasında bir çok vakit alan iş oluyor tek is oyun cıkartmak degil maalesef ayrıca yapay zeka oyunlarının cevirisi google tabanlı yapılıyor bu yüzden olması gereken belli şartlar var maalesef. Bu oyuna ise yakın zamanda güncelleme gelecegini düşünmüyorum sebebi ise eylül ayı icerik haftasında cok fazla yapay zeka oyunu geldi dolayısıyla bir sure gelmemesi normaldir saygilarimlaÖnerim şu;
Belli başlı iyi oyunlar var yani uzun soluklu ve hikayesi iyi. Fazla oyun olsun diye masumane bir fikirle, kısa ve hikayesiz oyunlarla vakit kaybedeceğimize uzun ve hikayesi iyi olan oyunlara odaklanmalıyız. Bu verdiğiniz emeği öngöremediğim çıkarımı vermesin size. Oyunları çeviren yapay zeka bile akıllı bir seçim. Sitemizde(fark ettiyseniz bütünleyici bir yaklaşım) kısa konulu çok emek israfı oyun var. Bu yargılamayı deneyimlerden alıyorum. Aksi takdirde yargı için affınıza sığınıyorum![]()