hehe132
Kayıtlı Üye
öncesinde vardı hileYapay zeka oyunlarımızda çoğunlukla hile olmuyor ama tamamen türkçe oyunlarımızda çoğunlukla hile oluyor. Yani bunda hile olmayabilir.
öncesinde vardı hileYapay zeka oyunlarımızda çoğunlukla hile olmuyor ama tamamen türkçe oyunlarımızda çoğunlukla hile oluyor. Yani bunda hile olmayabilir.
Ne sorunu alıyorsunuz açarken?Oyun apk calismiyor. Ne yapmaliyim acil
Adult Oyun Çeviri logosunun olduğu görseldeyken dosyalar işlendiğinden, o ekranda biraz bekletiyor. Beklediğin süre cihazının gücüne göre değişiklik gösterebilir.Oyun hesabimi giris yapar yapmaz gorselde oyun takiliyo
Müzik dükkanı için satıcıyı nasıl buldun rica etsem söyler misinTamamen bitirdim inşallah yakın zaman devamı gelir![]()
Ana cadde solda mavi kapıPaslı anahtar hangi kapıyı açıyor
Discord da soran siz miydiniz?Oyunu indirdim girerken sürekli izin verilmedi diyip beni oyundan atıyor izinlere bakıyorum ama herhangi bir izin gerekmediği gösteriliyor ve izin verebileceğim herhangi bir şeyde çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Yapay zeka olduğu için muhtemelen yoktur.Oyunda hile menüsü varmı beyler
Discord sunucumuzda yardım kanalına yazabilirsin. Sunucumuzda sana yardım edecek arkadaşlar var.Hamilelik testini nasıl yapıyoruz bide bilgisayarı nasıl alacağız bulamadım bir türlü