MRainb0w
Yetkili
Elimizden geldiğince bütün oyunlara hile koymaya çalışıyoruz ama diğer mod arkadaşımın da dediği gibi yapay zeka oyunlarda olmayabiliyor.oyunda hileler aktif mi
Elimizden geldiğince bütün oyunlara hile koymaya çalışıyoruz ama diğer mod arkadaşımın da dediği gibi yapay zeka oyunlarda olmayabiliyor.oyunda hileler aktif mi
Yapay zeka oyunlarımızda çoğunlukla hile olmuyor ama tamamen türkçe oyunlarımızda çoğunlukla hile oluyor. Yani bunda hile olmayabilir.pc için hile menüsü nerede ?
yanlıslıkla bir yere bastım hile menüsü acıldı, ama sonrasında bulamadımYapay zeka oyunlarımızda çoğunlukla hile olmuyor ama tamamen türkçe oyunlarımızda çoğunlukla hile oluyor. Yani bunda hile olmayabilir.
PC'de oynuyor iseniz Z tuşuna basmayı deneyin. Belki gizleniyordur, ya da oyun içi serbest dolaşım varsa bir yerden yapılıyordur.yanlıslıkla bir yere bastım hile menüsü acıldı, ama sonrasında bulamadım![]()
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik aylarında güncelleniyor. Bu da yılda 2 kere oluyor. Kesin olmamakla birlikle bir daha ki erişim etkinliği eylül ayında olabilir.Yeni sürümleri çıktı, ne zaman Türkçe olacak?
uzun zaman önce oynamıştım fakat aşşağıda bir yerdeydi öyle hatırlıyorumpc için hile menüsü nerede ?
Hile menüsünü hala bulamadıysanız Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.pc için hile menüsü nerede ?
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik aylarında güncelleniyor, bu da tahmini olarak yılda iki kere oluyor. Kesin olmamakla birlikte bir dahaki eylül ayında olabilir.Kral 92.5 verdiyonu cikti ne olur güncellermisiniz bu oyunu cok begendim lütfen ceviri pls![]()
Tercihlerinizden dolayı olabilir ya da oyuna daha eklenmemişte olabilirbu kırmızı olanları uzun süredir çözemiyorum havlu nereden alacam güneşlenmmek için, bilgisayarı nereden alacam, hamilelik testi kullanıyorum tek çizgi çıktı ama hala kırmızı görünüyor !
Güncelleme veya farklı bir şeyden kaynaklı olabilir. Yardım almak için Discord sunucumuza katılabilirsiniz.bu kırmızı olanları uzun süredir çözemiyorum havlu nereden alacam güneşlenmmek için, bilgisayarı nereden alacam, hamilelik testi kullanıyorum tek çizgi çıktı ama hala kırmızı görünüyor !
Oyun konularında animated yazıyorsa vardır. Ama bazen yazmayıp olduğu da oluyor.Animasyon var mı
Evet o yüzden boşuna indirmiyim diye sordumOyun konularında animated yazıyorsa vardır. Ama bazen yazmayıp olduğu da oluyor.
Animasyon vardı diye hatırlıyorum.Evet o yüzden boşuna indirmiyim diye sordum
varAnimasyon var mı