Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En azından ambiyans süper sen o oyunu oynadığına emin misin ayrıca skyrim ne alaka onu anlamadım reis zaten bir çok oyunu oynuyorum ama bu tarz tıklamalı oyunlar içersinde en overrated oyun budur eğer hikaye için ambiyans için oynamıyosan malum siteye gidip işini halledersin oyunada 31 çeken varsa yoklukistanda doğmuştur herhalde ya da beyni çürümüştür çekmekten...
Sen oyunda ne olsun istiyorsun arkadaş, minigame desen var, duygusal sahneler desen var aksiyon komedi korku hüzün hepsi var. Hikaye iyi işleyiş güzel seçimler oyuna etki ediyor, karakterlerin hayat hikayeleri derinlemesine var ne olsun yani. Bu güzel değil şu güzel dediğin oyun hangisi de senin çıta bu kadar yükselmiş merak ettim.

E

Erron Black

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En azından ambiyans süper sen o oyunu oynadığına emin misin ayrıca skyrim ne alaka onu anlamadım reis zaten bir çok oyunu oynuyorum ama bu tarz tıklamalı oyunlar içersinde en overrated oyun budur eğer hikaye için ambiyans için oynamıyosan malum siteye gidip işini halledersin oyunada 31 çeken varsa yoklukistanda doğmuştur herhalde ya da beyni çürümüştür çekmekten...
Aslında evet oyunda karakterlerin surat yapıları gözler falan gerçekle hiç alakası yok gibi duruyo özensizce yapılmış gibi ama oyunda baya detay ve seçimlerin etkili olması yüzünden güzel oyun klansmanına sokuyor yapımcının iyi yapmış olduğu sadece josy ve isabella diğerleri çok yapay duruyo jill de fena değilde gözleri fazla büyük ve abartı durmuş summer's gone grafiklerine sahip olsa belki de harbiden rakipsiz bir adult oyun olurdu ama hikayesel olarakta eksiklikler var üniye gittim karı kız avladım bi tık basit mantığı fakat her türlü oynanılabilir boş zamanında ama gerçekten 31 de çekilmez yani adama gülerler mq xD bide mayanın saçı aslan yelesine benziyor çok komik gerçekten saç detayları rezil ötesi kusura bakmasın kimse spagetti gibi duruyor

Son düzenleme:
E

EmrOzd16

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ben 1. sezonu bitirdim 2. sezonu zip olarak indirdim ne yapmam gerekiyor?

E

Erron Black

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Gerçeğe benzemiyor kadınlar sen summer's gone oynamamışsın galiba renderlar da iyi demenin sebebi oyunun popüler olması çünkü beyninle değil s2nle oynuyorsun pek benlik bir oyun değil sen oynarsa oyna ama grafikleri gerçekten rezalet
Hem haklı hem haksızsın gibi bir şey bazı karakterlere özen gösterilirken diğerleri sanki 5 dakikada tasarlanmış gibi Özen verilenler liste : Josy , Jill ,Isabella diğerleri çok yapay duruyo şu iki foto arasındaki tasarım farkına bakın ...

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (316).png
    Ekran Görüntüsü (316).png
    2.8 MB · Görüntüleme: 48
  • Ekran Görüntüsü (317).png
    Ekran Görüntüsü (317).png
    2 MB · Görüntüleme: 48
B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hem haklı hem haksızsın gibi bir şey bazı karakterlere özen gösterilirken diğerleri sanki 5 dakikada tasarlanmış gibi Özen verilenler liste : Josy , Jill ,Isabella diğerleri çok yapay duruyo şu iki foto arasındaki tasarım farkına bakın ...
Bunun sebebi bence karakterlerin oyuna sunum şekli; jill güzel çizilmiş detaylarına önem verilmiş bı karakter doğru ama ya başka? Hikaye yok aksiyon yok duygu yok ayrıca aptala yakın bı saflığı var. Kendisi okulun kurucularından olan Royce ailesine mensup ve ablası özgür kafalı biri olduğundan ailesi onu dislamis ve bildiğimiz kadarıyla bı şekilde ölmüş. Son olarak ta isabella ile arkadaş. Başka bı etki bilgi yok. Oysa maya gorunusten ziyade hikaye ve etki olarak oyuna sunulmuş. Josy ile aralarındaki yasak aşk, derekle olan kan bağı, M.C ile olan ortak hikayesi ve hotlarla olan etkileşimi dikkate verilmiş. Hangi karakterin hangi amaçla oyuna sunulduguna bakmak lazım mesela Vinny hem sakal hem saç olarak çok berbat bir görünüme sahip ama hikayeye etkisi ile bu eksikliği kapatıyor. Son olarak her oyunun grafiği ve oyun motoru başka, summers gone ile karşılaştırma yapmak yerine kendi grafiğine göre yargılamak daha iyi tıpkı bu arkadaşın yaptığı gibi. Helal olsun.

N

nemesis01

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Lan olm Oyun bende bi tık yavaş gibi sanki 10fps de oynuyorum sizde de öylemi

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Niye kasma oluyor? İyi bir android tablette de kasıyor mu oyun??
Oyun dosyası büyük android için sıkıştırma yapılıyor ve düzgün çalışması için optimize ediliyor ancak sonuçta bu telefon, en iyi telefonlardan değilse illa kasma oluyordur.

P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun dosyası büyük android için sıkıştırma yapılıyor ve düzgün çalışması için optimize ediliyor ancak sonuçta bu telefon, en iyi telefonlardan değilse illa kasma oluyordur.
İyi özelliklere sahip bir telefon veya tablette kasmalar oluyor mu? Kullanan deneyen yok mu hiç? Sadece bu oyun için android tablet alacağım. Boşa para vermiş olmak istemiyorum . Deneyenler cevap yazabilirse çok sevinirim.

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
İyi özelliklere sahip bir telefon veya tablette kasmalar oluyor mu? Kullanan deneyen yok mu hiç? Sadece bu oyun için android tablet alacağım. Boşa para vermiş olmak istemiyorum . Deneyenler cevap yazabilirse çok sevinirim.
Ben de s24 ultra var oyun yağ gibi aktı doğal olarak. Bütçen yoksa orta segment telefonla bile yine performans alabilirsin. Eğer illa üst kalite performans istiyorum ve bütçe sorun değil diyorsan oppo ve huawei dışı herhangi bir amiral gemisi telefon oyunun yağ gibi akmasını sağlar. Kısaca sana kalmış

M

mwga817

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3.sezona geçmeye çalışırken sürekli bir İstisna oldu hatası alıyorum ve 3.sezona başlayamıyorum

H

hogwarts

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunun son sezonunda parti kısmının sonunda geceyi biriyle bitir görevini bir türlü yapamadım. kimseyede tıklanmıyor ve bir türlü orayı geçemedim. öylede kaldı oyun ne yapacağımı bilmediğim için

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunun son sezonunda parti kısmının sonunda geceyi biriyle bitir görevini bir türlü yapamadım. kimseyede tıklanmıyor ve bir türlü orayı geçemedim. öylede kaldı oyun ne yapacağımı bilmediğim için
Hangi rotayı izliyorsun?

P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben de s24 ultra var oyun yağ gibi aktı doğal olarak. Bütçen yoksa orta segment telefonla bile yine performans alabilirsin. Eğer illa üst kalite performans istiyorum ve bütçe sorun değil diyorsan oppo ve huawei dışı herhangi bir amiral gemisi telefon oyunun yağ gibi akmasını sağlar. Kısaca sana kalmış
Teşekkürler aradığım cevap buydu. Güçlü bir tablette de gayet akıcı çalışır o zaman. Kasma durumu arkadaşların cihazlarıyla ilgili bir durum anlaşılan.

Üst Alt