Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Seçimlerinizi ve ilişkilerimizin oyuna etki etmemesi hoş değilmiş bunu fark ettim. Sage ve Bella harici tüm kızları reddettim hatta yetmedi onların hoslanmadiklari hareketlerde bulunup cevaplar verdim. Her biri ile ilişkim - durumunda olduğu halde ne bize karşı davranışları ne de hikaye degismiyor. Hatta bence rotalarını lzesem ve yine - ilişkide olsam yine bişey değişmez. Bu haliyle ilişkilerin bı anlamı kalmıyor.

K

klzrth

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 16554
Arkadaşlar selam 3. sezonu başlatmak isterken böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı
Aynı hatayı ben de alıyorum hala bir çözüm bulamadım. W10'da çalışıyordu cayır cayır. Gelen güncellemeden dolayı olabilceğinden bahsedildi, yani güncellemenin kaldırılması çözüm olabilirmiş fakat Windows güncellemelerini kaldırmak ne kadar mantıklı bilemedim. (Uğraşmak da istemedim açıkçası.) Yardımcı olabilecek var mı?

Üst Alt