100 TL ye gerek yok. Hangi chazdan giriyorsun PC mi androld mi bilmiyorum ama 2.sezonun kaydını görebilmek için sezonun sonunda seni uyarıyor 3.sezona devam edebilmen için sezon sonu kaydı almanız lazım diye. Almadiysan yeni sezonda o kayıt görünmez. Eğer aldıysan cihazın kurulu olduğu klasörde save dosyası var içinde (büyük ihtimalle en sonda ) persistent klasörü olacak onu alıp yine telefonun klasorlerinde bir yerde renpy klasörü olacak onun içindeki persistent dosyasının içine atıyorsun. Bu şekilde görünüyor. Ha yine olmuyorsa bilmiyorum benim bildiğim bunlar.sezon 3e bir türlü giremiyorum kayıt dosyasını görmüyor çözebilen olursa 100 TL vereceğim![]()
Şuan için 16 ya kadar olacak diye biliniyor. Hatta 20 idi ama yapımcı hikayeyi kısa tutmaya karar verdi. 11.bolumun yapımı bitmek üzereydi en son 1-2 ay içinde çıkar10.BÖLÜM SON MU
Hocam renpy dosyasi gozukmuyor 3. Sezon uygulamasinda androidim napmam gerek100 TL ye gerek yok. Hangi chazdan giriyorsun PC mi androld mi bilmiyorum ama 2.sezonun kaydını görebilmek için sezonun sonunda seni uyarıyor 3.sezona devam edebilmen için sezon sonu kaydı almanız lazım diye. Almadiysan yeni sezonda o kayıt görünmez. Eğer aldıysan cihazın kurulu olduğu klasörde save dosyası var içinde (büyük ihtimalle en sonda ) persistent klasörü olacak onu alıp yine telefonun klasorlerinde bir yerde renpy klasörü olacak onun içindeki persistent dosyasının içine atıyorsun. Bu şekilde görünüyor. Ha yine olmuyorsa bilmiyorum benim bildiğim bunlar.
Sezon aktarımı için gereken persistent var renpyin kendisi yok doğru mu anladım?Hocam renpy dosyasi gozukmuyor 3. Sezon uygulamasinda androidim napmam gerek
Bende var ama ilişkiler hoşuna gider mi bilmem, olmadı hile butonundan iliskileri ve geçmişi değiştirirsinSon sezon için aktarma kayıt dosyası nereden bulabilirim? Sitedeki zippyshare linki patlamış.
Hocam bi sekilde yaptim bitirdim rahatım suan yeni bölümlerin gelmesini bekliyecegimBende var ama ilişkiler hoşuna gider mi bilmem, olmadı hile butonundan iliskileri ve geçmişi değiştirirsin
Merhaba elindeki kayıt dosyalarını banada yollarmısın.? bendeki kayıt dosyalarında tüm yollar vardı ama kaybettim maalesef. yeni güncellemeyi bekliyorum bende 1 aya kadar gelecek sanırım.Bende var ama ilişkiler hoşuna gider mi bilmem, olmadı hile butonundan iliskileri ve geçmişi değiştirirsin
Nasıl yolliycam, buraya yükleme yapma yetkim yok. Başka siteye yükleyeyim desem olmaz. Aklıma gelen tek yol. WhatsApp. İstiyorsan göndereyim.Merhaba elindeki kayıt dosyalarını banada yollarmısın.? bendeki kayıt dosyalarında tüm yollar vardı ama kaybettim maalesef. yeni güncellemeyi bekliyorum bende 1 aya kadar gelecek sanırım.
Kral onun kesin çözümünü bende bulamadım ama ekranı yukarı doğru kaydirinca geri geliyor tuşlarAndroid de oynarken kaydet, geri, geç gibi tuşlar görünmez oluyor onlatı sürekli nasıl açık tutabilirim