Being a DIK Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.10.0
A

Atilla Kaan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3 sezonu androidte yukledikten sonra baska dosyalar var onları nasıl yapicam bilmiyorum yardım edermisiniz

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
YENİ YAZDIĞIM KONUYA HEPİNİZDEN DESTEK BEKLİYORUM. SESİMİZİ DUYURAMAZ İSEK SİTEDE İSTEĞİMİZ OYUNLAR ÇEVRİLMEYECEK GÜNÜ DOLAN BETA İÇERİKLER HERKESE AÇIK YAPILMAYACAK.

Arkadaşlar ben de sizler gibi oyun sever biriyim ve yıllardır bu siteyi keyifle kullanıyorum. fakat son aylar da oynayacak oyun bulamaz oldum yardım istediğim de cevap alamaz oldum. sizden isteğim benim gibi oyun oynamayı seviyorsanız ve sevdiğiniz oyunun güncellemesi geldikten sonra 40 gün geçmesine rağmen halen oyunun vip oyunculara özel kalmasından rahatsız iseniz altta bırakacağım linkten veya Yardım bölümünden açtığım konuya destek olarak sesimi duyurmama yardım edebilirsiniz.

D

drleylekkk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sezon 2 de kayıt ettim oyunu ama sezon 3 ü açtığımda kayıt dosyaları gözükmüyor nasıl yapacağım acaba

GaridesKafa

GaridesKafa

Kayıtlı Üye
Kredi
3$
İlk 2 sezonu oynadım kayıt aldım 3.sezon indirdim kullanıcı adı şifre yazıyorum tam girerken oyun kendi kendine kapanıyor.

A

ayazrro

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sezon 3e bir türlü giremiyorum kayıt dosyasını görmüyor çözebilen olursa 100 TL vereceğim :D

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sezon 3e bir türlü giremiyorum kayıt dosyasını görmüyor çözebilen olursa 100 TL vereceğim :D
100 TL ye gerek yok. Hangi chazdan giriyorsun PC mi androld mi bilmiyorum ama 2.sezonun kaydını görebilmek için sezonun sonunda seni uyarıyor 3.sezona devam edebilmen için sezon sonu kaydı almanız lazım diye. Almadiysan yeni sezonda o kayıt görünmez. Eğer aldıysan cihazın kurulu olduğu klasörde save dosyası var içinde (büyük ihtimalle en sonda ) persistent klasörü olacak onu alıp yine telefonun klasorlerinde bir yerde renpy klasörü olacak onun içindeki persistent dosyasının içine atıyorsun. Bu şekilde görünüyor. Ha yine olmuyorsa bilmiyorum benim bildiğim bunlar.

K

Kurtaye45

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1 ve 2 sezon yamaları hataları düzeltildi mi reis

maumundoven1905

maumundoven1905

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
100 TL ye gerek yok. Hangi chazdan giriyorsun PC mi androld mi bilmiyorum ama 2.sezonun kaydını görebilmek için sezonun sonunda seni uyarıyor 3.sezona devam edebilmen için sezon sonu kaydı almanız lazım diye. Almadiysan yeni sezonda o kayıt görünmez. Eğer aldıysan cihazın kurulu olduğu klasörde save dosyası var içinde (büyük ihtimalle en sonda ) persistent klasörü olacak onu alıp yine telefonun klasorlerinde bir yerde renpy klasörü olacak onun içindeki persistent dosyasının içine atıyorsun. Bu şekilde görünüyor. Ha yine olmuyorsa bilmiyorum benim bildiğim bunlar.
Hocam renpy dosyasi gozukmuyor 3. Sezon uygulamasinda androidim napmam gerek

P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Son sezon için aktarma kayıt dosyası nereden bulabilirim? Sitedeki zippyshare linki patlamış.

D

dijibig

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bende var ama ilişkiler hoşuna gider mi bilmem, olmadı hile butonundan iliskileri ve geçmişi değiştirirsin
Merhaba elindeki kayıt dosyalarını banada yollarmısın.? bendeki kayıt dosyalarında tüm yollar vardı ama kaybettim maalesef. yeni güncellemeyi bekliyorum bende 1 aya kadar gelecek sanırım.

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba elindeki kayıt dosyalarını banada yollarmısın.? bendeki kayıt dosyalarında tüm yollar vardı ama kaybettim maalesef. yeni güncellemeyi bekliyorum bende 1 aya kadar gelecek sanırım.
Nasıl yolliycam, buraya yükleme yapma yetkim yok. Başka siteye yükleyeyim desem olmaz. Aklıma gelen tek yol. WhatsApp. İstiyorsan göndereyim.

D

Destroyer17

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Android de oynarken kaydet, geri, geç gibi tuşlar görünmez oluyor onlatı sürekli nasıl açık tutabilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250211_175322_Being a DIK.jpg
    Screenshot_20250211_175322_Being a DIK.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 13
Üst Alt