Growth
Kayıtlı Üye
1. ve 2 bolumden sonra 3u indirmem gerekmiyor muAna oyunu indir sezon 3ü
1. ve 2 bolumden sonra 3u indirmem gerekmiyor muAna oyunu indir sezon 3ü
Evet dahil3. sezon 2. bölüm var da 1. bölümü göremedim. 2. bölüm linkine dahil mi?
Peki teşekkürler. Bir de bu betada olduğu ya da betadan çıktığı söylenen 2. bölüm mü? Değil sanırsam.Evet dahil
Evet betadan çıkan son bölüm güncel sürüm 3x2 yaniPeki teşekkürler. Bir de bu betada olduğu ya da betadan çıktığı söylenen 2. bölüm mü? Değil sanırsam.
Discord kanalından bulabilirsinEğer 3 sezonu indirirsem kayıt dosyası nasıl bulabilirim eski bölümleri tekrar oynamak istemiyorum ve kayıt dosyasını nasıl atarım?
Oyundaki bug'ları görünce oynamaktan vazgeçtim. Büyük ihtimali bir sonraki bölümün çıkmasını bekleyip iki bölümü birlikte oynayacağım. Umarım o zamana kadar bu oyunlardan sıkılmamUmarım beklediğine değer bir bölüm oynarsın
Oyun hatalarla dolu Yani o kadar zaman geçmiş üzerinden ve çeviren arkadaş a zahmet olmuş erinmiş düzeltmeye Çevrilmemiş diyaloglardan telefon görevlerinden bahsetmiyorum.
hayır bende de hatalıHile menüsünü açmaya çalışınca hata alan tek ben miyim acaba? PC için soruyorum
Ben zaten ayni şeyden bahsediyorum kardeşim. Sanırım yeterince beta satın alımı olmadığı için ve çeviren arkadaş oyuna ilgi duymadığı için açıp en azından ctrl spamlamaya bile erinmiş..Oyunla alakalı bir sorun değil. Adult çeviriden kaynaklı bir şey bu ve resimle belirttiğim halde çıkıp bir tane moderatör zahmet edip cevap vermiyor. Bozdukları bir oyunu boşuna indirtmeseler en azından daha iyi olabilirdi