Hatanın resmini atabilir misin?
Hatanın resmini atabilir misin?
bu aldığım ilk hata değil başka oyunlarda da alıyorumHatanın resmini atabilir misin?
Discord sunucusunda yardım bölümüne sorabilir misin? Daha hızlı bilgi alırsın. Bu hatayı bilmiyorum ben. Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!bu aldığım ilk hata değil başka oyunlarda da alıyorum
Ya da şey yap. Virüs programını kapatıp öyle açmayı dene olmazsa discord ta yardım bölümüne sorarsın.bu aldığım ilk hata değil başka oyunlarda da alıyorum
teşekkür ederimYa da şey yap. Virüs programını kapatıp öyle açmayı dene olmazsa discord ta yardım bölümüne sorarsın.
Rica ederim. İyi oyunlar.teşekkür ederim
anti virüs'ü kapatmak işe yaradıteşekkür ederim
Çok güzel oyun tadını çıkar. İyi oyunlar. ❤anti virüs'ü kapatmak işe yaradı
Androidde alıyorumEğer pc ise virüs programını kapatıp açmayı dener misin?
Mobil için de var mı böyle mi çözümhayır baştan başlamana gerek yok, oyun dosyalarından game/saves klasörünü yedekle. yeni sürüm çıkınca game klasörüne at.
Mobil için de var mı böyle mi çözüm
TeşekkürlerHayır, daha gelmedi eylül-ekim gibi gelecek galiba.
TeşekkürlerMobilde save'ler kendi kendine yedekleniyor hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Telefonda yer olmadığından hata alıyorsun. 7 gb civarı yer olması lazım.Androide yüklerken yüklenemedi hatası alıyorum
yaklaşık 40 gb boşTelefonda yer olmadığından hata alıyorsun. 7 gb civarı yer olması lazım.
Discord adresine gelip yardım bölümüne sorabilir misin? Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!yaklaşık 40 gb boş