Jupiter
Doğasever
En son ceketi giydiğimiz yerde bitti. Devamı henüz gelmedi.dik ceketini almıştık en son tekrar güncelleme geldimi
En son ceketi giydiğimiz yerde bitti. Devamı henüz gelmedi.dik ceketini almıştık en son tekrar güncelleme geldimi
Being a DIK kasa şifreleri:Şifreleri bilen yazabilir mi?
oyun dosyalarına gir sonra game klasörüne tıkla orada saves klasörünü yedekle, sonra yeni sürümü indirince game klasörünün içine at saves klasörünü.Yeni bölüm geldiğinde en baştan başlamak zorunda kalacak mıyız?? Ayrıca yeni bölümde ana karakterin annesiyle ilgili gelişmeler olacak gibi sizin tahminleriniz var mı??
3.sezon geldimi beyler ben ensonki sürümü bitirmiştim Bi daha geldimi merak ettim (ne zamandır afkayım onun için)
1.Sezon 4 bölüm 2. sezon 1 bölüm güncellemeler gelmeye devam edecek.İkinci sezon diye indirdim gene ilk oynadığımın aynısı çıktı
yapımcıya bizzat sordum. ekimin ilk haftası gelecekmiş ve en uzun sürüm olacakmış.1.Sezon 4 bölüm 2. sezon 1 bölüm güncellemeler gelmeye devam edecek.
Ooo çok iyi. Uzun sürmesi süper olur.yapımcıya bizzat sordum. ekimin ilk haftası gelecekmiş ve en uzun sürüm olacakmış.
Discord adresinde oyun kayıtları kısmından save dosyası bulabilirsin. Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!save dosyası yok aq baştan mı başlıcaz oyuna illa?
Eyvallah ??Birinci bölüm: 1386
İkinci bölüm: 4413
Üçüncü bölüm: 3985
Dördüncü bölüm: 0421
Beşinci bölüm: 4226
Eyvallah??Kasa şifrelerini girmene gerek yok. Sağ altta hileler menüsü var. Fotoğrafları ordan açabilirsin
Aga valla bende sadece bella için oynadımOyunu sirf kutuphaneci kadin icin oynadim bide kizil sacli kismetse final surumunu indiricem ceviri ekibi harika is cikarmis sagolsunlar
hayır baştan başlamana gerek yok, oyun dosyalarından game/saves klasörünü yedekle. yeni sürüm çıkınca game klasörüne at.save dosyası yok aq baştan mı başlıcaz oyuna illa?
Pc de mi android de mi hata alıyorsun?oyunu indirdim kurdum fakat belirtilmemiş hata diye birşey alıyorum oyun açılmıyor yardım.
pc dePc de mi android de mi hata alıyorsun?