Şuanda o kısımdayım ve hata hala var basılmıyor , çözümü bulundu mu ?party sırasında x'in kim olduğunu bul görevi var yanında leon tommynin odası yazıyor ama tommynin odasında leona tuklıyamıyorum. Bi kaç videoda leonun üstüne tıklandığını gördüm ma bende leona tıklanmıyor.
Normalde hepsiyle oluyorsun, yani normalde derken oyunun orjinalinde böyle birşey yok ama hile modu bu imkanı sunuyor. Hile de çoklu ilişki şeklinde değil, sanki her birini ayrı ayrı tercih etmişsin gibi bir şekilde senaryo sunuyor. Yani öyle harem gibi birşey değil, birbirlerinin ilişkilerinden haberdar değiller. Hangisinin sahnesi gelirse onun ilişkisinde yemişsin gibi gösteriyor. Ayrıca son bir ek daha yapayim, hem isabbela hem jill rotası hile ile bile aktif olmuyor. 3.sezona başlayınca hile butonuna tıkla gir bak, birisi iptal edilmiş olacak. Hile menüsünden karaktere tıkla ilişkiyi aktiflestir. Gerçi bu sayede hangi karakteri istersen 3.sezonda devam edebiliyorsun. Aynı anda hepsiyle de ilişki içinde olabilirsin.beyler bir sey sorcam ikinci sezonun sonlarında sage isabelle ve jill seçiminde hepsi seçeneğini seçtim şimdi üçüncü sezonda hepsiyle ilişki içerisinde mi olacağım yoksa sadece bir kişiyle mi ?
sagolasın agam yaragına tas deymesinNormalde hepsiyle oluyorsun, yani normalde derken oyunun orjinalinde böyle birşey yok ama hile modu bu imkanı sunuyor. Hile de çoklu ilişki şeklinde değil, sanki her birini ayrı ayrı tercih etmişsin gibi bir şekilde senaryo sunuyor. Yani öyle harem gibi birşey değil, birbirlerinin ilişkilerinden haberdar değiller. Hangisinin sahnesi gelirse onun ilişkisinde yemişsin gibi gösteriyor. Ayrıca son bir ek daha yapayim, hem isabbela hem jill rotası hile ile bile aktif olmuyor. 3.sezona başlayınca hile butonuna tıkla gir bak, birisi iptal edilmiş olacak. Hile menüsünden karaktere tıkla ilişkiyi aktiflestir. Gerçi bu sayede hangi karakteri istersen 3.sezonda devam edebiliyorsun. Aynı anda hepsiyle de ilişki içinde olabilirsin
bunun yerine her rota için oyunu tekrar oynamak daha keyifli olabilir :dsagolasın agam yaragına tas deymesin
Genel sahneler aynı, hile modunda hem tüm özel sahneleri hemde genel sahneleri gorebiliyorsun ama her rota için ayrı bir oyun açtığında oldukça uzun ve sıkıcı bir deneyim yasiyorsun. 4-5. seferden sonra sıkılıyor devam edemiyorsun.bunun yerine her rota için oyunu tekrar oynamak daha keyifli olabilir :d
Gitmek istediğin rotadan oyna sonra galeriden istediğin sahneyi oynat en kolayı bu.Genel sahneler aynı, hile modunda hem tüm özel sahneleri hemde genel sahneleri gorebiliyorsun ama her rota için ayrı bir oyun açtığında oldukça uzun ve sıkıcı bir deneyim yasiyorsun. 4-5. seferden sonra sıkılıyor devam edemiyorsun.
O zamanda galeriden gördüğün sahneye hikaye de nasıl ulaşıldığını merak ediyorsun. Ben mesela isabella ve Sage rotasını izliyordum galeriden bu josy&Maya sahnelerine bakayım dedim. Parlak siyah deri kostümler içinde yani catwoman kostümüyle grup sahnesi vardı. Çok merak ettim o noktaya nasıl geldiklerini. En son josy&maya rotasını bıraktığımda Maya ilişkiyi daha girmemisti hatta "çok büyük bunu içine alamam" diyorduGitmek istediğin rotadan oyna sonra galeriden istediğin sahneyi oynat en kolayı bu.
Bu oyunun ana problemi ve sorunu olan aynı anda bu kadar iyi olmasını sağlayan nedeni bu. Oyun her rotaya farklı şeyler ekliyor ve kısa bir güncelleme gibi hissettirsede yapımcının büyük emekler harcadığı bir oyun oluyor. Sage ya da Jill rotasındayken Josy ve Maya partiye farklı kıyafetle geliyor hepsinde farklı olaylar eklemekten güncellemeyi 1-2 senede bir yapıyor.O zamanda galeriden gördüğün sahneye hikaye de nasıl ulaşıldığını merak ediyorsun. Ben mesela isabella ve Sage rotasını izliyordum galeriden bu josy&Maya sahnelerine bakayım dedim. Parlak siyah deri kostümler içinde yani catwoman kostümüyle grup sahnesi vardı. Çok merak ettim o noktaya nasıl geldiklerini. En son josy&maya rotasını bıraktığımda Maya ilişkiyi daha girmemisti hatta "çok büyük bunu içine alamam" diyordu![]()
Katılıyorum farklı kizlar için farklı hikayeler ve cinsel sahneler var. Bazı rotaları takip edenler diğer kızların sahnelerini göremediği için neden oyun güncellemelerinin bu kadar uzun sürdüğünü anlamıyorlar. Oysa sadece render kalitesi, minigameler, karakter pozlamalari ve diyaloglar bile uzun bir süreye neden olabilir. Ve bildiğim kadarıyla Dr.PinkCake tek başına bu oyunu yapıyor, bunu da düşünmek lazım. Bu oyun alanında uzun güncelleme arası surelerden şikayet etmeyecegim sadece 2 oyun var; Being a dik ve Eternum. İkisi de kendi açısından zor yapimlar. Özellikle eternumda cinsel sahnelerde sadece pozisyonlar değil aynı zamanda karakterlerin vücut kıvrımlarını hareketliliği dahi oldukça zorlayıcı bir ayrinti ve emek barındırıyorBu oyunun ana problemi ve sorunu olan aynı anda bu kadar iyi olmasını sağlayan nedeni bu. Oyun her rotaya farklı şeyler ekliyor ve kısa bir güncelleme gibi hissettirsede yapımcının büyük emekler harcadığı bir oyun oluyor. Sage ya da Jill rotasındayken Josy ve Maya partiye farklı kıyafetle geliyor hepsinde farklı olaylar eklemekten güncellemeyi 1-2 senede bir yapıyor.
Bazen bu gibi hatalar olabiliyor diye biliyorum. Kurulumu kaldır tekrar kur. Sözlerimi dikkatle dinle oyunu indirmeler den kaldırma sadece kurulumu kaldır tekrar kur öyle dene. Yoksa tekrar indirmek zorunda kalırsın.İlk bölümleri indirdim yaklaşık 4gb. İndirdikten sonra galeri erişimi telefon dosya erişimi her şeyi istedi güvenip verdim. Şimdi oyun menüsü açılıyor şifre istiyor yazıyorum tıklanmıyor. Yni oyunu oynamaya başlayamadım. Ne yapmam lazım?