Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
A

arspaw

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İndirdiğin sonu .aoc uzantılı olan dosyanın ismini değiştirmen gerekiyor bro . Verdiği hatada yazan şekilde bire bir değiştir dosyanın ismini düzeliyor (y)

Worst

Worst

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu bad in bastan sona en guncel kalitwli olan linki yokmu . Hepsi parca parca mi indirmem gerekiyor

B

bozyakali28

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
"Being a Dink yanıt vermiyor " hatası alıyorum...
Android telefon...
1-6 bölümü indirdim... Neden olabilir acaba ?

K

kilcikliturta

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
1 ve 2. sezonun apk sını Bluestack den oynuyorum fakat hızlı menü görünmüyor altta. Bi çözümü var mı acaba? Ayarlardan açık ama diğer ayarları da seçtirmiyo. Çözemedim.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
1 ve 2. sezonun apk sını Bluestack den oynuyorum fakat hızlı menü görünmüyor altta. Bi çözümü var mı acaba? Ayarlardan açık ama diğer ayarları da seçtirmiyo. Çözemedim.
Bluestacka gerek kalmadı bilgisayarınızı güncelleyip oyunu bilgisayarınızdan oynayabilirsiniz.

P

Pepeinsan

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
yapacağınız çeviri nedir hacı, tüm windows linkleriniz virüslü, chrome engelledi birşey olmaz dedim güvenilir site 500 yorum var oyunda dedim trojen indirmişim amk. Kaspersky olmasa pc formattı amk windows indirmeyin.

youth0fsatan

youth0fsatan

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0₺
Oyunu sıfırdan oynayıp kendi save dosyamla import yapmaya çalıştım ama kayıtlarda görünmüyor. Verilen kayıt dosyaları da görünmüyor. Dosyalar doğru klasörde. Discord davetini de kabul edemiyorum. Destek olur musunuz ? DC Nick: youth0fsatan#4711

P

Pepeinsan

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
yapacağınız çeviri nedir hacı, tüm windows linkleriniz virüslü, chrome engelledi birşey olmaz dedim güvenilir site 500 yorum var oyunda dedim trojen indirmişim amk. Kaspersky olmasa pc formattı amk windows indirmeyin.
sezon 1-2 için diğer linkleri de denemiştim kimisinde dosya yok kimisinde virüs var

Umutbeyiniz

Umutbeyiniz

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3. Sezonun 3. Bölümünde siyah bir kutu var bulmaca şekilde o nasıl çözülüyor

eilivee

eilivee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
!!!!!!!!!!!!!!!!! Being a Dik kendi 2 sezon save imi 3 sezona inport etmemin bir yolu varmı?
Bilen varsa yardım lütfen !!!!!!!!

H

hiko67

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
2 sezonda villa var bir türlü giremedim nasıl halledebilirim

B

bilmem489

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
direkt sezon 3ü indirdim ve kayıt dosyalarını da indirdim direk atacağım bir /C AOC dosyası nasıl bi çözüm bulabilirim

G

Gerenof

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
0.11.1 sürümünü indirdim kayıt dosyasını yüklemek için aoc dosyasına girdim ve bulamadım orda yükleyeceğim yeri nasıl çözebilirim

Üst Alt