Aynı sorunla pc de de karşılaşıyorumEvet koydum ama aktif olmadılar, çoğu mini oyun bozuk galiba hiçbirini oynuyamıyoruz. Düşük boyutlu apkyı kullanıyorum bu yüzden olabilir mi
hocam yok ya ne yaptıysam fayda yokAynı hatayı ben de alıyorum bir türlü çözüm sağlayamadım çözersen açıklar mısın
yapımcıdan kaynaklı mini oyunlarda sorun varmış galiba biraz araştırdım mini oyunları kapatıp geçmek mantıklı gibi şuanlıkAynı sorunla pc de de karşılaşıyorum
yapımcıdan kaynaklı mini oyunlarda sorun varmış galiba biraz araştırdım mini oyunları kapatıp geçmek mantıklı gibi şuanlıkEkli dosyayı görüntüle 16924burda kaldı oyun geç diyorum gitmiyor harflere tikliyom gene gitmiyor yardimciolunn plssss
Hocam oyunu kurdum başarıyla açıldı fakat 2.sezondan bi kayıt dosaysı istiyor yanş oyuna başlayamıyorumBeing a DIK Türkçe Adult Oyununu IOS'da nasıl oynarım? (JAILBREAKSİZ) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
Adult Oyun Çeviri iOS Kurulum Rehberi Oyunları iOS telefonlarınıza veya tabletlerinize indirmek için bir kerelik kurulum yapmanız gerekiyor. iOS oyunları sitemizde .ipa dosya formatında yayınlanacak. Android'in .apk uzantısı gibi. Ancak IPA dosyalarını cihazınıza kurmanız için yapmanız gereken...adultoyunceviri.com