Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
K

kast34

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
aynı klasöre attım cogu şeyi denedim fakat açılmıyor pcde aoc olarak indirmiş

B

babizi005

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Screenshot_2025-04-19-00-02-11-140_beingadik.adultoyunceviri.com.jpgburda kaldı oyun geç diyorum gitmiyor harflere tikliyom gene gitmiyor yardimciolunn plssss

D

dijibig

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
millet arada kaynadım galiba tekrar sorsam. sage yolunda camilla yı nasıl 3 yapıyoruz ( anladınız onu) gerekli talimatları denedim ama öyle bir sahne yada yol açılmıyor bir türlü. acaba sage yolu save olan varmı oradan devam edeyuim. 5 yol izliyorum sagede sorun yaşadım

P

Pompake

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Hocam oyunu kurdum başarıyla açıldı fakat 2.sezondan bi kayıt dosaysı istiyor yanş oyuna başlayamıyorum

S

Serhat4459

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İsabella için çiçekler nasıl sulanıyor bilen Var mi

M

Mercy45

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
1-2 Tüm bölümlerin apksını indirdim telefonda 11gb yer açtım ama hala kuramıyorum daha ne kadar yer açmam lazım?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
millet arada kaynadım galiba tekrar sorsam. sage yolunda camilla yı nasıl 3 yapıyoruz ( anladınız onu) gerekli talimatları denedim ama öyle bir sahne yada yol açılmıyor bir türlü. acaba sage yolu save olan varmı oradan devam edeyuim. 5 yol izliyorum sagede sorun yaşadım
Geçmiş bölümlerde seçtiğin seçeneklerde muhtemelen bunu belirliyor.

H

Hhhh3333333

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android önceki sezondan kayıt istiyor nasıl yapıcam lütfen anlatırmısınız teşekkürler

habil7

habil7

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben 3. Sezonu yükledim oyunu açtım ancak 2 sezondaki kayıtlar yok napcam yardım edrrmisiniz

habil7

habil7

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yok abi ne yapsam olmuyor 2. Sezonun save dosyalarını 3.sezon oyununa aktarıyorum hata verip duruyor ilk oyunda son save alma yeri ikide bir kaydedilmemis olarak gözüküyor ne yapcam yetkili biri ulaşsın bana

S

Serhat4459

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3.sezonu indirdim dosya bozuk ne yapmam lazım aktarmak için

Üst Alt