Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
V

Victor

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
parti planlama kısmında bira, yiyecekleri vb. aktifleştiremiyoruz ve dövüşmek istediğimizde oklara basılmıyor (android) bu yapımcıdan mı kaynaklı ?

F

furki1234

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dün akşam being a dik de bu hatayı veriyordu şu an nasıl olduysa açıldı ancak bu ve diğer oyunlarda sorun tam anlamıyla böyle :(

Ekli dosyalar

• 17447992620226622593787574157681.jpg
    17447992620226622593787574157681.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 28
Y

yeterartik31

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Transfer dosyası renpy klasöründe olsa da oyuna girdiğimde kayıt dosyam gözükmüyor bunu çözmek için ne yapabilirim ?
Kullandığım cihazın sürümü android 11

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-16-14-17-43-712_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    Screenshot_2025-04-16-14-17-43-712_com.mi.android.globalFileexplorer.jpg
    105.1 KB · Görüntüleme: 24
K

Kerem1905

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hileyi aktif edemiyorum sürekli dosya hatası veriyor nasıl çözücem yardımcı olur musunuz android cihaz (discord gelin demeyin sorunu yazın çözmeye çalışım yetkililer)

M

mr710

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
party sırasında x'in kim olduğunu bul görevi var yanında leon tommynin odası yazıyor ama tommynin odasında leona tuklıyamıyorum. Bi kaç videoda leonun üstüne tıklandığını gördüm ma bende leona tıklanmıyor.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
parti planlama kısmında bira, yiyecekleri vb. aktifleştiremiyoruz ve dövüşmek istediğimizde oklara basılmıyor (android) bu yapımcıdan mı kaynaklı ?
Biranin yanına bardak, Yiyeceklerin yanına çöp kutusu koydunuz mu? Öbür söylediğiniz sorun hakkında daha önce geri dönüş almamıştık yazılımcımıza ileteceğim.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
Dün akşam being a dik de bu hatayı veriyordu şu an nasıl olduysa açıldı ancak bu ve diğer oyunlarda sorun tam anlamıyla böyle :(
Bu hatanın nedeni muhtemelen bilgisayarınızın Windows 11 lisansında olması. Ya da antivirüs programınızı açık bırakıyorsunuz.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
party sırasında x'in kim olduğunu bul görevi var yanında leon tommynin odası yazıyor ama tommynin odasında leona tuklıyamıyorum. Bi kaç videoda leonun üstüne tıklandığını gördüm ma bende leona tıklanmıyor.
X kim etkinliğini yapmadığım için size yardımcı olamayacağım ama Discord sunucumuza katılıp oyunu bitiren başka arkadaşlara bunu sorabilirsiniz.

V

Victor

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Biranin yanına bardak, Yiyeceklerin yanına çöp kutusu koydunuz mu? Öbür söylediğiniz sorun hakkında daha önce geri dönüş almamıştık yazılımcımıza ileteceğim.
Evet koydum ama aktif olmadılar, çoğu mini oyun bozuk galiba hiçbirini oynuyamıyoruz. Düşük boyutlu apkyı kullanıyorum bu yüzden olabilir mi

A

AkawA

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
çok iyi oyun ya. bu tarz oyun önerisi olan var mı

Son düzenleme:
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
İosta kayıt dosyası nasıl kuruluyır

D

dijibig

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
çok iyi oyun ya. bu tarz oyun önerisi olan var mı
okulda geçen hikaye tarzında diyorsan
college kings
eternum
Lovely Academy
Haunted University
TabooUniversity
UNIVERSITY OF PROBLEMS
westview academy
ZeroEnd

ve tabiiki
SUMMER'S GONE
bunlar benim oynayıp beğendiğim okul hikayeli oyunlar. ama yok iyi hikayeli demek istediysen liste baya büyür takip ettiğim oyun çok :))

A

AkawA

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
okulda geçen hikaye tarzında diyorsan
college kings
eternum
Lovely Academy
Haunted University
TabooUniversity
UNIVERSITY OF PROBLEMS
westview academy
ZeroEnd

ve tabiiki
SUMMER'S GONE
bunlar benim oynayıp beğendiğim okul hikayeli oyunlar. ama yok iyi hikayeli demek istediysen liste baya büyür takip ettiğim oyun çok :))
tavsiyelerin için teşekkürler :)

Üst Alt