diğerlerini mesele rotada değilde yarışmadan sonra biriyle geceyi sonlandır veya maya joshla görüş diyor ikiside olmuyor kaldı öyleHangi rotayı izliyorsun?
Bazen bug olabiliyor mesela bende Bella rotasını izliyordum ve Bella ile dans et görevini yaptığım halde hala Bella ile dans et diyordu ve orada takılı kalıyordu birkaç kayıt önceye gidip o kısma gelince farklı kişilerle konuşma kombinasyonunu değiştirince duzeliyordu. Sende de aynı olabilir.diğerlerini mesele rotada değilde yarışmadan sonra biriyle geceyi sonlandır veya maya joshla görüş diyor ikiside olmuyor kaldı öyle
2.sezonun sonunda aktarma seçeneği için kayıt almış olman lazım öyle bı ekran çıkıyor. Onu yaptın değil mi? Yaptıysan Sage klasörü içinde persistent adlı bı dosya olacak onu renpy klasörüne atman gerekiyorJill ben transfer dosyasını bahsettikleri yeri attığım halde aktar kısmında görünmüyor
onuda denedim baya geriye gittim felan yine olmayınca saldım öyleBazen bug olabiliyor mesela bende Bella rotasını izliyordum ve Bella ile dans et görevini yaptığım halde hala Bella ile dans et diyordu ve orada takılı kalıyordu birkaç kayıt önceye gidip o kısma gelince farklı kişilerle konuşma kombinasyonunu değiştirince duzeliyordu. Sende de aynı olabilir.
o kısmı geçtiğim bi kayıt alıp save atayım sanaonuda denedim baya geriye gittim felan yine olmayınca saldım öyle
Sonu dramatik ve hiç istedigin gibi olmayacak olsa bile mi?100 bölüm olsa oynarım. Kesinlikle devaminin gelmesi lazım oynadığım en iyi oyun falan
Önceden planlanan 20 bölümdü, şimdi düşünülen 16 bölüm. Uzaması veya azalması yapımcıya bağlı.100 bölüm olsa oynarım. Kesinlikle devaminin gelmesi lazım oynadığım en iyi oyun falan
valla çok mutlu olurum ama sadece o kısmı geçtiğin olursa çok iyi olur birde hangi rotayı atabilirsin atarsan eğer ben diğerlerini seçmiştim çünkü.. ınsta eklermısın burak.kuscu93o kısmı geçtiğim bi kayıt alıp save atayım sana
sosyal medya kullanmıyorum sadece youtube whatsapp ve buradaki hesabım var. jillden başka hangi kızların rotasını izlediğini yaz bugun oynayıp kayıt alayımvalla çok mutlu olurum ama sadece o kısmı geçtiğin olursa çok iyi olur birde hangi rotayı atabilirsin atarsan eğer ben diğerlerini seçmiştim çünkü.. ınsta eklermısın burak.kuscu93
jill harici hepsi olur valla. peki ben senden nasıl alacağım iletişim kuramazsaksosyal medya kullanmıyorum sadece youtube whatsapp ve buradaki hesabım var. jillden başka hangi kızların rotasını izlediğini yaz bugun oynayıp kayıt alayım
O zaman jill harici hepsini aktif edeyim; josy&maya,Bella, Riona, quinn, nicol ve Sage. Nasıljill harici hepsi olur valla. peki ben senden nasıl alacağım iletişim kuramazsak![]()
İçerisinde hile menüsü var zaten yani Shift+O tuşuna basmana gerek yok sağ alttaki hile yazan butona basman yeterOyunda konsol açılıyor mu? Ona göre tekrar indireceğim. Shift + O ile açılıyor galiba.
Var zatenMerhaba, ara dönem sürümü eklenecek mi?
Siteyi kontrol ettim ama göremedim. Nerede var?Var zaten