Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
K

Kathrin

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hocam iOS ile nasıl oynayacağım ben bunu acil cevap verebilirseniz cok iyi olur

C

cxcvcvc

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Direkt 3. sezondan başlamak istiyorum. Save nereden bulacağım?

M

mehmetoyunda123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
şansa bak admin zippyshare kapatmış link yok güncelle lütfen

B

balrog11

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekran Alıntısı.PNG
Arkadaşlar selam 3. sezonu başlatmak isterken böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Renderlar çöp ve hatunlardan sadece isabella gerçekçi duruyo
Dalga geciyorsun herhalde hiçbir animasyonu vücut hatlarının hareketlerini görmemişsin konuşuyorsun. Sen Sage yi bı gör sonra konuş örnek bı sahne atayım

Ekli dosyalar

• images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    20.8 KB · Görüntüleme: 60
P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sadece bu oyunu oynamak için ekrani büyük, kaliteli ve oyunda kasmayacak ucuz bir android tablet arıyorum. En ucuz ne işimi görür ?

wollié

wollié

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dalga mı geçiyorsun dostum gelmiş geçmiş en iyi render ve animasyonlara sahip adult oyundur.
Gerçeğe benzemiyor kadınlar sen summer's gone oynamamışsın galiba renderlar da iyi demenin sebebi oyunun popüler olması çünkü beyninle değil s2nle oynuyorsun pek benlik bir oyun değil sen oynarsa oyna ama grafikleri gerçekten rezalet.
Dalga mı geçiyorsun dostum gelmiş geçmiş en iyi render ve animasyonlara sahip adult oyundur.

wollié

wollié

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dalga geciyorsun herhalde hiçbir animasyonu vücut hatlarının hareketlerini görmemişsin konuşuyorsun. Sen Sage yi bı gör sonra konuş örnek bı sahne atayım
31 çekmek için oynuyorsan gayet güzel bir oyun sana göre , benim anlatmaya çalıştığım summer's gone oyununun grafikleri bu oyundan 2 kat iyi olmasına rağmen 31 için oynayanların sayısı sayesinde oyunun bu kadar popüler olması emin ol oynadığım diyer oyunlara kıyasla berbat grafikleri

wollié

wollié

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bir şu grafiklere bak bir de badikdekine çok kötü duruyor ve hikayeside fıs badiğin o yüzden bence komik duruma düşme tek elinle oynama oyunu xD müzik seçimlerine kadar her şeyi daha iyi sg'nin sadece ana karaterin yüz tasarımı rezil ötesi summer's goneda o kadar

Ekli dosyalar

• 02jpeg.jpg
    02jpeg.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 58
  • Ekran Görüntüsü (314).png
    Ekran Görüntüsü (314).png
    910.4 KB · Görüntüleme: 58
B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
31 çekmek için oynuyorsan gayet güzel bir oyun sana göre , benim anlatmaya çalıştığım summer's gone oyununun grafikleri bu oyundan 2 kat iyi olmasına rağmen 31 için oynayanların sayısı sayesinde oyunun bu kadar popüler olması emin ol oynadığım diyer oyunlara kıyasla berbat grafikleri
O zaman git Skyrim oyna mk burda ne işin var

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bir şu grafiklere bak bir de badikdekine çok kötü duruyor ve hikayeside fıs badiğin o yüzden bence komik duruma düşme tek elinle oynama oyunu xD müzik seçimlerine kadar her şeyi daha iyi sg'nin sadece ana karaterin yüz tasarımı rezil ötesi summer's goneda o kadar
Summers gone dediğin oyunun hikayesi bile belli değil mk, bilmem kaç bölüm olmuş daha ortada bı hikaye yok. Cinsellik yok animasyon yok ne kaldı geriye? Grafik diyorsun ya hani hikayeyi falan geciyorsun o halde gider artstation dan görsel bakardım hepsinden kat kat daha iyi görseller var.

wollié

wollié

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Summers gone dediğin oyunun hikayesi bile belli değil mk, bilmem kaç bölüm olmuş daha ortada bı hikaye yok. Cinsellik yok animasyon yok ne kaldı geriye? Grafik diyorsun ya hani hikayeyi falan geciyorsun o halde gider artstation dan görsel bakardım hepsinden kat kat daha iyi görseller var.
En azından ambiyans süper sen o oyunu oynadığına emin misin ayrıca skyrim ne alaka onu anlamadım reis zaten bir çok oyunu oynuyorum ama bu tarz tıklamalı oyunlar içersinde en overrated oyun budur eğer hikaye için ambiyans için oynamıyosan malum siteye gidip işini halledersin oyunada 31 çeken varsa yoklukistanda doğmuştur herhalde ya da beyni çürümüştür çekmekten...

Üst Alt