Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar bir ilişki rehberi var mı? 2.sezonun sonunda sadece Sage ve Isabella ile ilerleme fırsatı verdi oyun. Ben Jill ile devam etmek istiyordum :( Elinizde rehber varsa buraya atar mısınız? Şimdiden teşekkürler (Ayrıca Jill ile sona gelebilen kayıt dosyasında atabilir.)

Bu arada oyunu yüklemek isteyen arkadaşlar buradan oyunu 3.indirişim ve herhangi bir virüsle karşılaşmadım. İndirmeden önce bilgisayarınız korumasını bir süreliğine kapayın ve drive linkinden indirmek en rahatı (en azından benim için)
Jill ile ilerleyebilmwn için tavuk olman lazım. Oyunda mod var yani tüm kızlarla da ilerleyebiliyorsun ancak bazi karakterler rotalarina göre otomatik olarak devre dışı kalıyor; eğer josy&maya ile ilişki içinde isen jade'yi kaybedersin. Caty ile arabada seks yaparsan 7.bolumde isabella seni reddeder. Eğer dik isen jill seni reddeder falan

A

Abazakoala

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İlk 2 sezonu oynadıktan sonra o save ile 3. Sezonun 2. Bölümünü burdan indirim oynayabilir miyim kendi save dosyamla? Ara sezonu da oynamak istemiyorum.

D

dijibig

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar bir ilişki rehberi var mı? 2.sezonun sonunda sadece Sage ve Isabella ile ilerleme fırsatı verdi oyun. Ben Jill ile devam etmek istiyordum :( Elinizde rehber varsa buraya atar mısınız? Şimdiden teşekkürler (Ayrıca Jill ile sona gelebilen kayıt dosyasında atabilir.)

Bu arada oyunu yüklemek isteyen arkadaşlar buradan oyunu 3.indirişim ve herhangi bir virüsle karşılaşmadım. İndirmeden önce bilgisayarınız korumasını bir süreliğine kapayın ve drive linkinden indirmek en rahatı (en azından benim için)
bvir arkadaş gerekli bilgiyi vermiş ama bende bir ekleme yapayım bir bölümde gece birinde kalman gerekiyor derek isabella yada biri daha vardı kimdi unuttum SAKIN İSABELLA yı SEÇME.! BAK SAKIN DİYORUM sabahında jill sizi yakalıyor ve jill yolu çığ düşmüş köy yolu oluyor :D :D git derekle kal gece :)

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bvir arkadaş gerekli bilgiyi vermiş ama bende bir ekleme yapayım bir bölümde gece birinde kalman gerekiyor derek isabella yada biri daha vardı kimdi unuttum SAKIN İSABELLA yı SEÇME.! BAK SAKIN DİYORUM sabahında jill sizi yakalıyor ve jill yolu çığ düşmüş köy yolu oluyor :D :D git derekle kal gece :)
Yanlış kalacak yer aradığı sahne 4.bolumde yakalanma olayı ise 8.bolumde. yani r.bolumdeki kalacak yer konusunda en iyi tercih isabella çünkü hem sahneleri eğlenceli hemde diğerleri mantıksız. Derek ile kalırsan çok sıkıcı oluyor Sage ile kalirsan hit evinde takiliyorsun ancak kalmaya değecek sahne yok. Ve bu arada eğer harem rotası izliyorsan jill yakalasa bile 9.bolumdw ikisiyle de ilişki surdurebiliyorsun yok eğer hilesiz oynuyorum diyorsan jill ve Bella seç birini denemeden bilemezsin

wollié

wollié

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yüklerken bunu tespit ediyo ne alaka anlamadım daha önce hiçbir oyunda böyle olmamıştı.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (313).png
    Ekran Görüntüsü (313).png
    40.4 KB · Görüntüleme: 73
B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yüklerken bunu tespit ediyo ne alaka anlamadım daha önce hiçbir oyunda böyle olmamıştı.
İndirdigin yer ile alakalı oldugunu düşünüyorum ben genelde cloud ile indiriyorum

Ekli dosyalar

• 16531-fa31b36699c90d1b2b56dffc23e899dc (1).jpg
    16531-fa31b36699c90d1b2b56dffc23e899dc (1).jpg
    4.6 KB · Görüntüleme: 28
D

dijibig

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yanlış kalacak yer aradığı sahne 4.bolumde yakalanma olayı ise 8.bolumde. yani r.bolumdeki kalacak yer konusunda en iyi tercih isabella çünkü hem sahneleri eğlenceli hemde diğerleri mantıksız. Derek ile kalırsan çok sıkıcı oluyor Sage ile kalirsan hit evinde takiliyorsun ancak kalmaya değecek sahne yok. Ve bu arada eğer harem rotası izliyorsan jill yakalasa bile 9.bolumdw ikisiyle de ilişki surdurebiliyorsun yok eğer hilesiz oynuyorum diyorsan jill ve Bella seç birini denemeden bilemezsin
hmm o kadar uzun zaman oldu ki oynayalı unutmuşuz demekki. arkadaş düzeltmiş konuyu. o bilgilerden devam etmeli daha net hatırlıyor demekki.

M

mhbnvcx

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
merhaba kayıt dosyası linki bozulmuş sanıyorum. güncelleme şansınız var mıdır?

F

fgh

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
agalar sezon 3ü ayrı olarak mı indirmemiz gerekiyor

nobodyreadyforbana

nobodyreadyforbana

Destekçi Plus
Kredi
5$
Son güncelleme ne zaman yapıldı bilen varmı en son geçen yılbaşı zamanları yapmıştım ben

Üst Alt