Jill ile ilerleyebilmwn için tavuk olman lazım. Oyunda mod var yani tüm kızlarla da ilerleyebiliyorsun ancak bazi karakterler rotalarina göre otomatik olarak devre dışı kalıyor; eğer josy&maya ile ilişki içinde isen jade'yi kaybedersin. Caty ile arabada seks yaparsan 7.bolumde isabella seni reddeder. Eğer dik isen jill seni reddeder falanArkadaşlar bir ilişki rehberi var mı? 2.sezonun sonunda sadece Sage ve Isabella ile ilerleme fırsatı verdi oyun. Ben Jill ile devam etmek istiyordumElinizde rehber varsa buraya atar mısınız? Şimdiden teşekkürler (Ayrıca Jill ile sona gelebilen kayıt dosyasında atabilir.)
Bu arada oyunu yüklemek isteyen arkadaşlar buradan oyunu 3.indirişim ve herhangi bir virüsle karşılaşmadım. İndirmeden önce bilgisayarınız korumasını bir süreliğine kapayın ve drive linkinden indirmek en rahatı (en azından benim için)
Arkadaşlar oyunlar wr uyumlu mu bilen var mıOoooo badik de geldi. Tekrar oynanır. ?
Değil aga galibaArkadaşlar oyunlar wr uyumlu mu bilen var mı
Ara bölüm 3.sezonun paketine dahil cikarilmiyor diye biliyorumİlk 2 sezonu oynadıktan sonra o save ile 3. Sezonun 2. Bölümünü burdan indirim oynayabilir miyim kendi save dosyamla? Ara sezonu da oynamak istemiyorum.
bvir arkadaş gerekli bilgiyi vermiş ama bende bir ekleme yapayım bir bölümde gece birinde kalman gerekiyor derek isabella yada biri daha vardı kimdi unuttum SAKIN İSABELLA yı SEÇME.! BAK SAKIN DİYORUM sabahında jill sizi yakalıyor ve jill yolu çığ düşmüş köy yolu oluyorArkadaşlar bir ilişki rehberi var mı? 2.sezonun sonunda sadece Sage ve Isabella ile ilerleme fırsatı verdi oyun. Ben Jill ile devam etmek istiyordumElinizde rehber varsa buraya atar mısınız? Şimdiden teşekkürler (Ayrıca Jill ile sona gelebilen kayıt dosyasında atabilir.)
Bu arada oyunu yüklemek isteyen arkadaşlar buradan oyunu 3.indirişim ve herhangi bir virüsle karşılaşmadım. İndirmeden önce bilgisayarınız korumasını bir süreliğine kapayın ve drive linkinden indirmek en rahatı (en azından benim için)
Yanlış kalacak yer aradığı sahne 4.bolumde yakalanma olayı ise 8.bolumde. yani r.bolumdeki kalacak yer konusunda en iyi tercih isabella çünkü hem sahneleri eğlenceli hemde diğerleri mantıksız. Derek ile kalırsan çok sıkıcı oluyor Sage ile kalirsan hit evinde takiliyorsun ancak kalmaya değecek sahne yok. Ve bu arada eğer harem rotası izliyorsan jill yakalasa bile 9.bolumdw ikisiyle de ilişki surdurebiliyorsun yok eğer hilesiz oynuyorum diyorsan jill ve Bella seç birini denemeden bilemezsinbvir arkadaş gerekli bilgiyi vermiş ama bende bir ekleme yapayım bir bölümde gece birinde kalman gerekiyor derek isabella yada biri daha vardı kimdi unuttum SAKIN İSABELLA yı SEÇME.! BAK SAKIN DİYORUM sabahında jill sizi yakalıyor ve jill yolu çığ düşmüş köy yolu oluyor![]()
git derekle kal gece
![]()
İndirdigin yer ile alakalı oldugunu düşünüyorum ben genelde cloud ile indiriyorumYüklerken bunu tespit ediyo ne alaka anlamadım daha önce hiçbir oyunda böyle olmamıştı.
evet bende clouddan indirdimİndirdigin yer ile alakalı oldugunu düşünüyorum ben genelde cloud ile indiriyorum
ama yüksek ihtimal virüslü değildir crack oyunlarda da buna benzer yakalıyor.
hmm o kadar uzun zaman oldu ki oynayalı unutmuşuz demekki. arkadaş düzeltmiş konuyu. o bilgilerden devam etmeli daha net hatırlıyor demekki.Yanlış kalacak yer aradığı sahne 4.bolumde yakalanma olayı ise 8.bolumde. yani r.bolumdeki kalacak yer konusunda en iyi tercih isabella çünkü hem sahneleri eğlenceli hemde diğerleri mantıksız. Derek ile kalırsan çok sıkıcı oluyor Sage ile kalirsan hit evinde takiliyorsun ancak kalmaya değecek sahne yok. Ve bu arada eğer harem rotası izliyorsan jill yakalasa bile 9.bolumdw ikisiyle de ilişki surdurebiliyorsun yok eğer hilesiz oynuyorum diyorsan jill ve Bella seç birini denemeden bilemezsin
Evtagalar sezon 3ü ayrı olarak mı indirmemiz gerekiyor