tahminen bittikten sonra aktarma kaydı olan bi ekran çıkacaktırbeyler iyi günler sezon 1-2 tüm bölümler bittikten sonra direkt sezon 3 bölüm 2ye mi geçiyoruz ne yapıyoruz herhangi birşeyi atlamak ve kaçırmak istemiyorum hikayesi çok derin diyorlar
aga bende o hatayla uğraşıyorum şuan 6 ay olmuş hala böyle bi hata var, nasıl geçicez burayı?3. sezonda parti planlamasında yaşanan sorun düzeldi mi yoksa hala minigame olayını kapatıp mı geçmemiz gerekiyor?
aga bende o hatayla uğraşıyorum şuan 6 ay olmuş hala böyle bi hata var, nasıl geçicez burayı?3. sezonda parti planlamasında yaşanan sorun düzeldi mi yoksa hala minigame olayını kapatıp mı geçmemiz gerekiyor?
çözüm bulabildin mithe application was unable to load a required virtual machine component. please contact the publisher of this application for more information bu hatayı alıyorum nasıl çözerimm
Net bir tarih yok, fakat yapılacak işler olduğunu belirteyim. İyimser tahmin ocak ortası veya sonu gibi olacağını düşünüyorum.Yeni bölüm ne zaman çıkıyor bilgisi olan var mı? Yeni yıl yaklaşıyor, yakında çıkması lazım diye biliyorum.
En iyi ihtimal ile yeni sezonun ocak ya da şubat ayında gelmesi bekleniyor.Hala ses Seda yok dimi?