S
Silinen üye 144927
Beyler DIK ve Tavuk ne işe yarıyor bilgi verir misiniz oyuna başlayacağım
Son Konular
Defender veya antivirüs programını kapat dene. Oyunlarda lisansız sıkıştırma kullanıyorlarmış o yüzden virüs diye algılıyor. Merak etme %100 güvenli. oyunlarda virüs yok.Oyunun yorumlarını gördükten sonra indirdim ama trojan: tehdit ciddi diye windows virüs algıladı. İndirdiğim cloud linkinde mi sıkıntı var acaba ? ne yapmam gerek arkadaşlar
Ekim sonu ile Kasım Başı geleceğini tahmin ediyorum. Ancak öncelikle destek verenler oynayacak 1 ay içinde ise herkese açılacak. Destek verenler çıktıktan bir kaç gün içinde diğerleri Kasım sonu Aralık Başı gibi oynayabilir. (Ancak tarih net değil süre uzayabilir bu benim tahminim.)yeni güncelleme ne zaman gelir
Teşekkürler cevap içinDefender veya antivirüs programını kapat dene. Oyunlarda lisansız sıkıştırma kullanıyorlarmış o yüzden virüs diye algılıyor. Merak etme %100 güvenli. oyunlarda virüs yok.
Rica ederim.Teşekkürler cevap için
sende jill veya sage'e yürü en kötü bellaya yürürsünMaya ve Josy kadar boş bir oyun karakteri yok bence. Derek desen iyi güzel hoşta kardeşi Lezbiyen ve bir kızla takılıyor ve ona ses çıkarmayan ancak bize gelince abilik taslayan aptalın teki. Cidden bu adam bunları niye böyle yapmış anlamadım. Sarah ve Melanie de bana göre aşırı gereksiz karakterler. Mona bile Melanie'den 1000 kat daha dolu karakterdir o kadar boş karakter.
Maya ve Josy kadar boş bir oyun karakteri yok bence. Derek desen iyi güzel hoşta kardeşi Lezbiyen ve bir kızla takılıyor ve ona ses çıkarmayan ancak bize gelince abilik taslayan aptalın teki. Cidden bu adam bunları niye böyle yapmış anlamadım. Sarah ve Melanie de bana göre aşırı gereksiz karakterler. Mona bile Melanie'den 1000 kat daha dolu karakterdir o kadar boş karakter.
Aynı fikirdeyim. İlk 5 bölüm çok iyi ilerledi 6 ve 7 pek beğenmemiştim 8 güzeldi. Umarım ayrı ayrı rota olması oyuna güzel bir hava katar.Oyunun bence en büyük problemi Josy. Oyunun en başında sanki hayatınızın aşkı gibi yansıtılıyor ama sonradan oyuna dahil olan kız karakterleri görünce çok boş bir yakınlaşma olduğunu fark ediyorsun Josy ile olan. Hem kız zaten eşcinsel hem de en başından beri ben sana layık değilim ya da seviyorum ama arkadaş kalalım tavırlarıyla uğraşmak zorunda kalıyorsun. Gerçekten oyunda zaten sabit bir ilişki muhtemelen bütün oyun tamamlanana kadar kurmakta mümkün olmayacaktır çünkü daha kimlerin hikayeye gireceği belli değil.
Oyunun bence en büyük problemi Josy. Oyunun en başında sanki hayatınızın aşkı gibi yansıtılıyor ama sonradan oyuna dahil olan kız karakterleri görünce çok boş bir yakınlaşma olduğunu fark ediyorsun Josy ile olan. Hem kız zaten eşcinsel hem de en başından beri ben sana layık değilim ya da seviyorum ama arkadaş kalalım tavırlarıyla uğraşmak zorunda kalıyorsun. Gerçekten oyunda zaten sabit bir ilişki muhtemelen bütün oyun tamamlanana kadar kurmakta mümkün olmayacaktır çünkü daha kimlerin hikayeye gireceği belli değil.
sende jill veya sage'e yürü en kötü bellaya yürürsün![]()
Josy değil Maya ile aptal kardeşi Derak acayip gereksiz. Derek'in namuslu abi tripleri aşırı boş. Maya ise geresiz salak gibi gösterimiş ve HOTların iğrenç isteklerine harfiyen boyun eğiyor. Josy yine bir mantık çerçevesinde bizim karakterle bağı var ve o bize aslında sevgilisi olduğunu söyledi ancak Maya söylemedi.
Jill bu ikisinden de gereksiz bir karakter maalesef. Ona yürümek pek çok kızla bağımızı kopartıyor ve aşırı Tavuk olmak gerekiyor. Bu da önemli sahneleri atlamamız gerektiği anlamına geliyor ve buna değecek bir karakter değil. Oyunda bir Bella bir de Sage eli yüzü düzgün senaryoya sahip bu da benim canımı sıktı açıkcası.
Derek konusunu hiç anlamamışsın çok belli. Maya ile yakınlaşmak elinde değil. Bir yere kadar mecbur yakınlaşıyorsun. Josy en azından salak değil o yüzden sırıtmıyor ve gıcık kaptırmıyor. Ancak maya bomboş bir karakter ve hikayesi de kusturacak şekilde.Kişiden kişiye değişir ama en başından beri Maya ile yakınlaşış yakınlaşmamak bizim elimizde ama oyunun en başında böyle bir seçenek yok. Direkt ana karakterin istekleri doğrultusunda Josy ile yakınlaşıyoruz. Derek diğer taraftan çokta abarttığın kadar kötü değil. Oyuna renk katmak için eklemiş adam işte.
ozaman geriye bella sage kalıyorJosy değil Maya ile aptal kardeşi Derak acayip gereksiz. Derek'in namuslu abi tripleri aşırı boş. Maya ise geresiz salak gibi gösterimiş ve HOTların iğrenç isteklerine harfiyen boyun eğiyor. Josy yine bir mantık çerçevesinde bizim karakterle bağı var ve o bize aslında sevgilisi olduğunu söyledi ancak Maya söylemedi.
Jill bu ikisinden de gereksiz bir karakter maalesef. Ona yürümek pek çok kızla bağımızı kopartıyor ve aşırı Tavuk olmak gerekiyor. Bu da önemli sahneleri atlamamız gerektiği anlamına geliyor ve buna değecek bir karakter değil. Oyunda bir Bella bir de Sage eli yüzü düzgün senaryoya sahip bu da benim canımı sıktı açıkcası.